Position: sygdoms > 5 >

leverkræft terapi

   Leverkræft er en alvorlig tilstand , der skal behandles nøjagtigt og rettidigt . Det er vigtigt at kende tegnene på leverkræft og at kontakte en læge med alle dine spørgsmål

Om


Leverkræft er meget almindeligt i hele verden , men lidt usædvanligt i USA . Leverkræft normalt ikke begynde i leveren , men snarere i områder som kolon og derefter spreder sig til leveren

Symptomer


Symptomer, der kan angive leverkræft omfatter følgende : uventet vægttab , mavesmerter , træthed , en forstørret lever , og kvalme eller opkastning . Du bør lave en aftale med en læge, hvis du oplever nogen af disse symptomer til det punkt , at de er bekymrende .

Behandling


Den type behandlingsmetode , der bruges til behandling af leverkræft afhænger af sværhedsgraden af kræft og patientens generelle helbred. Kirurgi er en metode, der ofte bruges til at fjerne kræft del af leveren . Nogle gange , er en hel levertransplantation nødvendig .

Opvarmning /Fryse Cells

Cryoablation er den proces , hvor flydende kvælstof er placeret på tumorer og fryser kræftcellerne . Radiofrekvens bruger ekstrem varme igennem elektriske strømme til at ødelægge kræftceller .

Andre metoder

Kemoterapi , brugen af stærke stoffer administreres intravenøst eller oralt er ofte anvendes til behandling af leverkræft . Også , stråling , brug af stærke bjælker , såsom X-stråler , er en fælles terapi metode .

Forebyggelse

Det er vigtigt at få vaccineret mod Hepatitis B. vaccinen år og er effektivt til at reducere risikoen for leverkræft . Det er også vigtigt at træffe foranstaltninger mod at reducere din risiko for Hepatitis C ved at kende sundhedstilstand seksuelle partnere og søger ren, sikker butikker , der bruger rene kanyler , når de søger at få en tatovering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------