Position: sygdoms > 5 >

mavekræft kure , der også arbejder på kræft i hjernen

   Mavekræft-også kendt som gastrisk kræft-former i maven , men det kan sprede sig til andre dele af kroppen også . Det mest almindeligt udvikler sig i slim foring af maven . Gastrisk kræft er en sjælden kræftform i de fleste lande , herunder USA . Men det er mere almindelig i lande som Japan og Korea . Forskellige behandlingsmuligheder er til rådighed, der arbejder på forskellige andre kræftformer , såsom kræft i hjernen ( kræft , der udvikler sig i cellerne i hjernen ) så godt. Nogle af dem er belyst nedenfor .

Kirurgi


Kirurgi er ofte anset for at være en af de mest . effektive behandlinger til patienter , der lider af kræft, herunder mave og kræft i hjernen . Men omfanget af den kirurgiske procedure varierer betydeligt fra person til person afhængig af, hvordan kræft spreder . I de fleste tilfælde af mavekræft , kun den beskadigede del af maven kirurgisk fjernet for at forhindre kræften i at sprede sig til hele maven samt andre dele af kroppen . Også i de fleste kræft i hjernen tilfælde er den berørte del af hjernen fjernet .
Men i visse alvorlige og sjældne tilfælde , er hele maven fjernet ( komplet gastrektomi ) . I et sådant scenario er spiserøret forbundet til tyndtarmen til støtte i fordøjelsen af mad .

strålebehandling


Strålebehandling er en anden almindelig behandling for patienter , der lider af mavekræft og kræft i hjernen . I denne metode er kræftsvulst eller celler udsat for høj energi og høj-bølgelængde stråling af lys . Ifølge en Mayo Clinic undersøgelse , er det blevet konstateret, at en sådan eksponering effektiv til at reducere størrelsen af maligne celler , og hjælper også ødelægger cellerne fuldstændigt , og derfor forhindre yderligere spredning og cirkulation af kræftceller til andre dele af krop .

Kemoterapi


En anden behandling , der ofte er ordineret til kræftpatienter , herunder dem, der lider af mave -og kræft i hjernen , er kemoterapi . I denne metode , er visse kræftlægemidler såsom Velban og Pacitaxel enten intravenøst eller gives oralt til patienterne . Disse medikamenter hjælpe skader kræftceller og dermed forebygge deres vækst og spredning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------