Position: sygdoms > 5 >

mavekræft prognose

   Mavekræft påvirker maven , et organ af afgørende betydning for fordøjelsessystemet . Fordi mavekræft kan spredes i årevis , før afsløring , det forårsager sjældent symptomer, indtil den er i fremskredne stadier . Det er vigtigt at kende prognosen for disse stadier i tilfælde mavekræft nogensinde påvirker dig personligt

Stage 0


Under fase 0 , har unormale celler netop blevet fundet . Den 5- årige overlevelsesrate for patienter i løbet af denne fase er 89 procent .

fase I


I fase I , er kræft begynder at sprede over hele maven . Den 5- årige overlevelsesrate falder til mellem 58 procent og 78 procent .

fase II


Det 5- årige overlevelsesrate for patienter diagnosticeret i etape II er 34 procent . Lymfeknuder kan blive påvirket på dette punkt .

Stage III

Hvis kræften findes på trin III , patientens 5-års overlevelse er mellem 8 procent og 20 procent . Mest sandsynligt er kræft spredt ud over maven til over et dusin lymfeknuder .

Stage IV

Under anden fase IV mavekræft har kræft sandsynligvis sprede sig til andre dele af kroppen . Den 5- årige overlevelsesrate for en patient er 7 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------