Position: sygdoms > 5 >

om brystkræft & brystben smerte

   Brystkræft rammer både mænd og kvinder , selv om hovedparten af patienter diagnosticeret med brystkræft er kvinder . Brystkræft er en kræft , der stammer enten i kirtler eller kanaler i brystet ( ofte kaldet adenocarcinom ) eller væv i brystet ( sarkom ) . I sin tidlige faser, brystkræft generelt asymptomatiske , selv om en kvinde kan føle en klump eller i tilfælde af inflammatoriske brystkræft , kan huden på brystet vises smittet. Smerter i brystbenet normalt ikke ledsage brystkræft , og kan være et tegn på , at kræften har spredt til brystbenet .

Du skal bruge:
Bil eller andre transport til lægens kontor og hospital
. Støttegruppe af familie og pårørende .
Bøger , tidsskrift for gave til kræftpatient .

Symptomer


Symptomer på brystkræft varierer fra person til person og afhænger af den fase af kræft og typen af kræft . Inflammatorisk brystkræft , der kun tegner sig for 1-3 procent af brystkræft , er den mest symptomatisk , og kan fremtræde som en rød udslæt eller infektion på huden i brystet . Inflammatorisk brystkræft er ofte fejldiagnosticeret i første omgang som en brystbetændelse . For andre typer af brystkræft , kan symptomerne omfatte en klump , hudforandringer eller hævelse i huden i brystet . Smerter i brystbenet er ikke en normal symptom på brystkræft , medmindre kræften har spredt sig , eller spredt til brystbenet . Generelt metastaser forekommer kun i avanceret , eller Stage IV brystkræft .

Årsager til Brystbenet Pain


medikamenter og behandlinger , herunder kemoterapi og tamoxifen , kan forårsage smerter i knogler eller led . Men denne knogle-og ledsmerter er normalt i hofter , arme og ben , i modsætning til brystbenet . Den mest almindelige årsag til brystbenet smerte , som nævnt ovenfor , er metastaser . Det er vigtigt, at du diskuterer brystbenet smerte med din læge , efter din første brystkræft diagnose , så den korrekte test kan gennemføres , og behandlingen kan gives .

ikke-metastatisk Årsager til Brystbenet Pain


Selvom kemoterapi kan forårsage vedvarende knogle-og ledsmerter , der varer i op til et år eller mere efter behandlingen , typisk denne smerte præsenterer i underekstremiteterne og ikke brystbenet .

Hvis en brystrekonstruktion er gjort , som omfatter implantater , dette brystrekonstruktion kan forårsage smerte i og omkring knogler i brystkassen . Denne smerte kan forveksles med smerter i brystbenet , og er en non-metastatisk årsag til brystbenet smerte som en indirekte følge af brystkræft behandling .

metastaser til Brystbenet

I en undersøgelse udført på Cancer Institute Hospital i Tokyo , Japan , 34 procent af de patienter med brystkræft , der metastasized til knoglen havde metastaser i brystbenet . Når metastaser var til brystbenet , den undersøgelse viste, at metastaser var kun i brystbenet og ikke i andre dele af skelettet i en længere periode end metastaser til andre skelet sites , men det førte ikke forlænge patientens overlevelse gange .

Behandling Metastatisk Smerter

Knoglesmerter specifikke for et bestemt sted , f. eks brystbenet , kan reagere på lokale ekstern strålebehandling terapi eller tamoxifen .

En ny klasse af behandlinger , kaldet bisfosfonater , er lovende på aftagende metastase og knogledestruktion og stigende overlevelse gange hos patienter med knoglemetastaser . Disse bisfosfonater også bidrage til at opretholde et normalt kalk i blodet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------