Position: sygdoms > 5 >

om brystkræft & smerter i benene

   Brystkræft refererer til kræft, der har oprindelse i det væv ( sarkomer ) eller kirtler /kabelkanaler ( adenocarcinomer ) i brystet . Selv brystkræft er mest almindeligt diagnosticeret hos kvinder , kan det påvirke mænd så godt. Brystkræft er normalt karakteriseret ved en knude i brystet , selv om inflammatorisk brystkræft kan fremstå som en brystbetændelse med rød hud og ingen klumper , og nogle tidlige stadie brystkræft er asymptomatiske . Smerter i benene er generelt ikke et symptom på brystkræft , medmindre kræften har spredt sig (spread ) ind til benet . Men , smerter i benene er et fælles resultat af brystkræftbehandling

Du skal bruge: .
bil eller andet transport til lægens kontor og hospital
Støttegruppe af familie og pårørende .
Bøger , tidsskrift for gave til kræftpatient .

Symptomer


Symptomerne på brystkræft er forskellige for hver person , og mange patienter har ingen symptomer overhovedet . Når symptomerne findes , en kvinde typisk finder en knude i sit bryst , selv om huden også kan forekomme hævelse eller på anden måde ændres . Igen , smerter i benene er ikke et symptom eller fælles resultat af fase I, II eller III brystkræft . Smerter i benene erfarne inden behandling kan være et tegn på knogle metastaserer , eller kan være relateret til brystkræft .

smerter i benene


Medicin , der anvendes til at bekæmpe primær brystkræft ofte årsag smerter i benene . Dog kan smerter i benene også være et tegn på, at kræften har spredt sig til knoglerne i benene . Metastaserer forekommer kun i Stave IV brystkræft , og når metastaserer er indtruffet, er kræft ikke længere helbredes , selv om metastaserer og de deraf følgende smerter kan behandles . Det er vigtigt at drøfte alle smerter i benene med din læge , for selv om det er en almindelig og normal følge af brystkræft behandling , bør metastaserer stadig være udelukket .

Ikke-metastatisk knoglesmerter


Kemoterapi anvendes til behandling af brystkræft kan påvirke nerver , ledbånd , led og muskler . Denne indvirkning kan forårsage smerter i arme , samt i hofter og ben . Typisk , smerten begynder i en kemoterapi session og får gradvist værre med hver behandling . Dette ben eller hofte smerter kan vare et år eller længere efter behandlingen ophører . NSAID ( smertelindring medicin såsom Tylenol og andre over -the-counter ikke-steroid medicin ) kan lindre smerte , eller din læge kan ordinere en stærkere anti-smertestillende medicin , herunder forskellige opiater eller tricykliske antidepressiva . Denne smerte vil i sidste ende gå væk af sig selv, men det tager tid .

Tamoxifen , et stof , der anvendes til at bekæmpe primær brystkræft , er specifikt identificeret som årsag til smerter i hofter og ben . Smerter forårsaget af tamoxifen kan ligne den stivhed og ømhed forårsaget af gigt .

Behandling

Ud over smertestillende midler, er visse andre behandlinger anbefales at hjælpe med smerter i benene som følge af brystkræft behandling . Fysioterapi er ofte anbefales svømning og yoga især kan bidrage til at opbygge styrke og mindske smerter .

metastaserende knoglesmerter

Smerter i knogler i benet , kan indikere, at kræften har spredt til benet . Knoglen er en fælles hjemmeside for brystkræft metastaser . Visse behandlinger , herunder laserstråle strålebehandling og tamoxifen , der bruges til at behandle knoglemetastaser . Selv om metastatisk brystkræft ikke kan helbredes , er nye lægemidler, herunder bisfosfonater som Zometa og Aredia betydeligt forbedret overlevelse for patienter diagnosticeret med metastaser i knoglerne . Disse bisfosfonater bidrage til at bremse væksten i kræft , reducere knogledestruktion , og holde kalk i blodet normalt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------