Position: sygdoms > 5 >

alternative hjerne cancertreatment

   Hjernen er den vigtigste del af vores krop . Den er ansvarlig for det centrale nervesystem . Det kontrollerer alt, hvad vi gør , herunder ting vores krop ikke automatisk såsom vejrtrækning , synke , gå og tale . Den slags kræft er mange , herunder mange former for kræft i hjernen . Kræft skyldes væksten af unormale celler

Du skal bruge:
Alt du behøver er dine egne hænder og viden om hvad man skal kigge efter og hvordan det skal gøres nu! . .

Typer af kræft


Primær hjernesvulster eller sekundære hjernesvulster er de to måder at kontrakten kræft . Primære tumorer er i hjernevævet , og sekundære tumorer udvikle sig, hvis kræften begynder andre steder i kroppen og breder sig til hjernen .

De fleste hjernesvulster er kendt som gliomer , som er celler inde i nervesystemet . De kan betegnes som lav kvalitet , mellemliggende eller high-grade , hvilket betyder langsom til meget aggressive . Naturligvis , vil du ikke ved, at der er en svulst i hjernen , så du bliver nødt til at stole på symptomerne . Disse kan omfatte :

• Hyppig hovedpine
• Appetitløshed
• Opkastning
• Ændringer i humør og personlighed
• Ændringer i evnen til at tænke og lære
• Kramper .

Da hjernen kan påvirke alt fra din gå til din spise , vil du forhåbentlig varsel, hvis du har nogen ændringer i din funktion .

Alternativ Behandlinger


Den standard behandlinger for kræft i hjernen omfatter kirurgi , stråling eller kemoterapi . Men det kan være vanskeligt at fjerne svulster i hjernen . Derfor bør du overveje andre teknikker. Den type tumor , størrelse og placering kan bestemme den bedste behandling.
Nogle indstillinger omfatter strålebehandling , radiosurgery eller medicin . En mulighed er stereotaktisk radio-kirurgi . I denne procedure , er stråling målrettet direkte til tumoren med minimal udsættelse for omgivende hjernevæv . For at udføre denne procedure , er en 3- D billede taget af hjernen , og med disse billeder strålingen onkolog kan direkte indsætte stråling i svulsten . Den største fordel ved at denne procedure er det ikke invasive . Der er ingen snit og ingen hospitalsophold . Og denne procedure er udført i ét besøg , i modsætning til strålebehandling , som indebærer flere besøg . Radiosurgery er normalt udføres , hvis traditionelle operation for at fjerne hjernesvulst ikke er muligt , på grund af beliggenhed og nem fjernelse . Dette kan også være en passende procedure , hvis tumor ligger i et afgørende område af hjernen .

Fraktionerede stereotaktisk stråleterapi svarer til radiosurgery , medmindre du modtager små daglige doser af stråling på flere gange . Fordelen ved denne teknik er det minimerer skader på hjernevævet , som normalt ville være skadet ved regelmæssig strålebehandlinger . Hertil kommer, at ved at give mindre doser kan du have færre bivirkninger , herunder kvalme og træthed .

Drug Therapy


Endelig anden mulig behandling er medicinsk behandling , som er normalt i form af kliniske forsøg . For eksempel , idet et sådant stof, der anvendes til behandling af hjernetumorer er Avastin . Denne medicin er givet gennem en IV og det stopper dannelsen af nye blodkar , hovedsagelig afskære blodforsyningen til svulsten og dræbe tumorceller . Desværre , da disse stoffer er stadig i retssagen etaper , kan de ikke være tilgængelige på en regelmæssig behandling basis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------