Position: sygdoms > 5 >

basisk kost for kræftpatienter

   Folk , der følger en basisk kost føler , at ændre kosten på denne måde kan ændre pH balance i kroppen . Da tumorer menes at trives i sure miljøer , fortalere for en basisk kost hævder , at denne metode til slankekure kan bidrage til at forebygge kræft , støtte i kræftbehandling , og bremse væksten af kræftceller . Men de fleste medicinske fagfolk , herunder dem, Bringham and Women's Hospital , ikke støtte disse påstande

Hvad er et alkalisk kost?


En alkalisk kost indebærer begrænsning af forbruget af sure fødevarer og øge indtagelsen af basisk fødevarer . Sure fødevarer skal undgås omfatte sukker , hvede , hvide pasta og ris , koffein , tobak og mejeriprodukter . Basisk fødevarer omfatter olivenolie , basilikum , persille , selleri , gulerødder , squash og løg .

Påstande om Alkalinitet og Kræft


Believers argumentere for, at ændre dele af kosten kan ændre pH-niveau af syre i kroppen . De mener , at en mere sure miljø hjælper tumorer at trives . Således kan sænke syreindhold niveau i kroppen bidrage til bekæmpelsen af kræft eller forhindre tumorer i at udvikle helt

kan du gøre din pH mere basisk


Ifølge en 2006 artiklen " Alkaline Kost og Kræft : . ? Fakta eller Fiktion? " af Stephanie Vangsness af Dana Farber Cancer Institute , kan alkalisk kost faktisk ikke ændrer pH i kroppen på nogen væsentlig måde . PH niveau er omhyggeligt reguleret , sammen med andre organ systemer , og den naturlige balance vil blive genoprettet gennem vejrtrækningsmønster ændringer og udskillelse af affaldsstoffer. Således vil denne diæt rent faktisk ikke ændrer pH i kroppen på nogen meningsfuld måde for alle væsentlige beløb af tid .

Er Alkalinitet dræbe kræftceller

Tumorer i reagensglas har vist sig at vokse hurtigere i sure miljøer Ifølge en maj 2008 Nyhedsbrev udgivet af American Institute for Cancer Research . Desuden er kemoterapi medicin vist sig at være mere effektive i bekæmpelsen af tumorer i et alkalisk miljø . Der er imidlertid ikke humane undersøgelser efterprøvelse af disse resultater , og lægerne advarer om, at reagensglasset beviser måske ikke oversætte til den menneskelige krop . Desuden , læger advarer om, at selv hvis dette påvirke sker i kroppen , spiser en alkalisk kost vil ikke nødvendigvis producere ændringen i pH , der er nødvendigt for at reproducere virkningen .

Kan en Alkaline Diet være skadeligt ?

Den alklaine kost begrænser visse fødevarer , som kan være nyttige eller støtte i kræftbehandlingen . For eksempel , typisk patienter, som gennemgår kemoterapi behov højt proteinindhold , over det gennemsnitlige niveau for forbrug . Den alkaliske kost begrænser mange sunde og vigtige kilder til protein . Den alkaliske kost også advarer mod at spise mælkeprodukter , som er en vigtig kilde til D-vitamin , som har vist sig at hjælpe kræft overlevelsesrater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------