Position: sygdoms > 5 >

den bedste behandling for kræft

   Kræft er defineret som en alvorlig medicinsk tilstand karakteriseret ved ukontrolleret spredning af celler inde i en persons krop . Kræft er generelt klassificeret i forskellige former afhængig af dens område i udvikling i den menneskelige krop . Ifølge World Health Organization , kræft tegner sig for cirka 13 procent af dødsfald på verdensplan . Forskellige faktorer såsom udsættelse for stråling og røg og genetiske sygdomme bidrage til dens udvikling. Men , mange behandlingsmetoder er tilgængelige til at behandle kræftpatienter effektivt .

Kirurgi


Kirurgi er ofte en af de mest effektive metoder til at behandle personer med forskellige former for kræft . Kirurgiske procedurer varierer kraftigt fra individ til individ , og den type kirurgi afhænger af spredning og spredningen af kræftceller i patientens krop . I de hyppigst anvendte kirurgiske teknik , er en lille del af den beskadigede organ (på grund af kræft ) fjernes fra den enkeltes krop til at stoppe kræften i at sprede sig . Men i alvorlige tilfælde , hvor kræften har spredt sig til andre dele af kroppen eller har helt ødelagt et organ , er hele organet fjernes for at forhindre yderligere spredning af kræftceller .

Kemoterapi


Når kemoterapi bruges til behandling , visse anti-cancer medicin såsom Pacitaxel eller Velban administreres i stærke doser til patienter . Når det gives i stærke doser , disse medikamenter ofte skader kræftcellerne ved at afskære deres blod forsyning , forebygge spredning af maligne celler til andre organer .

Stråleterapi


Strålebehandling , også kendt som strålebehandling eller bestråling , er en behandling , der ofte anbefales at personer, der lider af forskellige former for kræft . I denne metode , er kræftcellerne udsat for infrarødt og laserstråler med en EBRT ( ekstern strålebehandling ) . Det er blevet konstateret, at sådan en eksponering mindsker størrelsen af tumorer og ofte skader og ødelægger kræftcellerne .

Målrettet Drug Therapy

I målrettede medicinsk behandling behandling , medicin såsom Sorafenib ( Nexavar ) og antibiotika såsom trastuzumab anvendes . Disse stoffer er ofte effektive i at kontrollere væksten af kræftceller ved at forebygge nye blodkar generation , kontrol spredning og ukontrolleret deling af kræftceller .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------