Position: sygdoms > 5 >

hvor hurtigt går testikelkræft spredt ?

   Testikelkræft opstår, når tidligere raske celler begynder at vokse i et meget hurtigere tempo i den ene eller begge testikler . Over tid , bygge disse celler op i tumorer og kan spredes til andre dele af kroppen . Den nøjagtige hastighed , hvormed testikelkræft breder sig , afhænger af den enkelte sag. Alligevel læger har teknikker til at vurdere , hvor langt og hurtigt en persons testikelkræft har spredt , som de bruger til at bestemme behandlingsmuligheder. Dette er kendt som mellemstationer . Den gode nyhed for mænd bekymrede testikelkræft er, at sygdommen er sjælden , der kun rammer cirka 1 procent af alle mænd . Det kan med held behandles også i fremskredne stadier

Hvor hurtigt testikelkræft Spread ?


Iscenesættelsen af en persons kræft afhænger af en persons helbred , genetik , miljø og andre engagementer . Ifølge den testikelkræft Resource Center , jeg i fase , forbliver kræft i testikel og ikke har bredt sig . I fase II , har kræften spredt sig til lymfeknuder i nærheden det pågældende organ og kan spredes til nyrerne . I fase III, har kræft nåede de andre organer , såsom lunger, hjerne eller leveren. Jo højere trin , jo mere kræft er vokset , og jo vanskeligere er det at behandle .

Hvordan er testikelkræft 's Spread Målt ?


Ifølge testikelkræft Resource Center , testikelkræft generelt spreder første til lymfeknuder , og derefter til lungerne , efterfulgt af lever , hjerne og andre organer . Dette forudsigelig kurs er vigtig , fordi det giver lægerne at vurdere udviklingen af sygdommen og planlægge, hvordan til at bremse dens vækst . Lymfeknuderne mest sandsynligt, at blive påvirket , er kendt som " retroperitoneale lymfeknuder . " Disse er placeret bag alle de store organer i maven , mellem nyrerne og langs de vigtigste blodkarrene til hjertet .

Hvordan kan væksten af testikelkræft stoppes ?


Ifølge Urologiske Institute of New Orleans , behandling for testikelkræft består af fjernelsen af de berørte testikler og destruktion af eventuelle kræft lymfeknuder , strålebehandling og kemoterapi . I nogle tilfælde kan læger anbefaler en procedure kaldet " retroperitoneal lymfeknude dissektion , " en meget invasiv kirurgi , der rydder ramte lymfeknuder fra bagsiden af bughulen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------