Position: sygdoms > 5 >

hvordan knoglekræft begynde?

   Bone kræft er en type kræft , der udvikler sig i knoglerne eller påvirker knoglerne . Arvelige knogle kræft er sjældne , og de fleste knoglekræft er indgået fra andre kræftceller i forskellige organer i kroppen . Knoglekræft udvikler sig på samme måde som andre former for kræft .

Udvikling


Bone kræft og andre kræftformer begynde , når celler i kroppen begynder at vokse eksponentielt . Disse kræftceller vokser unormalt , og i modsætning til andre celler i kroppen , der er i konstant vækst at genopfylde døde celler , fortsat kræftceller til at vokse , selv når der ikke er andre celler til at erstatte . Kræftceller vokser unormalt formet og forsøger at udføre alternative opgaver , ofte angriber sunde celler . Knoglekræft begynder , når cellerne i knoglen begynder at vokse på denne måde , eller når kræftceller fra andre dele af kroppen inficere marv af knoglerne .

Typer


Der er to hovedtyper af knoglekræft , der forårsaget af arvelighed væksten af kræftceller , der kaldes primær knogle kræft , og dem , der udvikler sig som kræftceller spredes fra andre dele af kroppen , der kaldes sekundær knogle kræft . Ewing 's sarkom , chordoma , osteosarkom , fibrosarcoma og ondartede fiber histiocytoma er eksempler på de mest almindelige knogle kræft .

Symptomer


Det mest almindelige symptom føles af en person, der har knoglekræft er smerter , der bliver mere alvorlig med tiden . Fordi arthritis påvirker mennesker på samme måde , knoglekræft normalt går udiagnosticerede i årevis efter det udvikler sig. Til tider klumper knogler ramt med kræftsvulster vil udvikle inde i knoglerne eller rundt om knoglerne , hvilket gør knoglekræft mere indlysende . Knogler ramt med kræft bliver svage og let i stykker og splittet .

Diagnose

Fordi knoglekræft går ofte udiagnosticeret i årevis , lægerne ofte planlægge X-stråler , knogledensitet scanner og MRIs for ældre patienter, som har oplevet strålebehandlinger eller udsættelse for andre forbundne ting at forårsage kræft. Sådan eksamen vil blive planlagt så godt for patienter med gigt symptomer og klager over igangværende smerte . Efter en tumor er identificeret , hvis man er identificeret , er en biopsi prøve sædvanligvis fremstillet med henblik på yderligere at undersøge kræftceller og klassificere typen af knoglekræft .

Behandling

De tre vigtigste behandlinger anvendes til at befri kroppen af knogle kræft er strålebehandling , kirurgi og kemoterapi . Strålingen behandlinger vil bestå af en koncentreret stråling stråle rettet mod det inficerede ben i kroppen , strålebehandlinger er typisk gives dagligt i flere uger . Kirurgisk intervention for knoglekræft omfatter fjernelse af de indre , berørte dele af knoglen , metal eller stærk plast kan blive podet i at udskifte dele af den fjernede knoglerne . Kemoterapi behandling for knoglekræft består af injektioner af kemiske lægemidler direkte ind i blodbanen via en havn som regel placeret på brystet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------