Position: sygdoms > 5 >

micrometastatic lungekræft symptomer

   Micrometastatic lungekræft betyder blot , at kræftceller er blevet kastet fra den oprindelige tumor og har spredt sig til en anden del af kroppen , ligesom hjernen. Disse kan ikke ses med billeddiagnostik som MRI test og PET eller CT scanninger . Ifølge Dr. P. Postmus har strålebehandling været standard behandlinger til patienter, der udviser denne avancement , men kombinationen af kemo og strålebehandling kan snart blive standard behandlingen på grund de lysere udsigter for inddrivelse

Symptomer


Symptomer på lungekræft , som var forårsaget af den micrometastatic kræftceller inkluderer høje hvide blodlegemer . Mange patienter har ikke indse, at de har kræft på grund af manglende symptomer . Nogle gør udvikler symptomer såsom hoste, og en hoste , der ikke går væk eller bliver værre . Hoste blod og smerter i brystet , der er kedelig og ømme samt åndenød , selv når ingen aktivitet er afsluttet , er også symptomer . Hiven efter vejret eller hæshed samt bronkitis og lungebetændelse kan også være tegn og symptomer på micrometastatic lungekræft . Den egentlige symptomer erfarne vil udelukkende afhænge af beliggenhed og størrelse af tumor .

Årsager


Rygning betragtes som den vigtigste årsag til lungekræft i verden . I betragtning af , at røgen er mere end 4. 000 kemiske stoffer , der er kendt for at være kræftfremkaldende , er det ikke underligt denne sammenhæng har fundet sted. Rygere, der afslutter reducere deres chance for kræft 15 år efter afslutning i forhold til risikoen for en person , der aldrig har røget . Passive eller passiv rygning udgør omkring 3. 000 lungekræft ofre årligt , og luftforurening fra biler er også meget meget ansvarlig for lungekræft af alle slags. Udsættelse for asbest øger risikoen for lungekræft med 9 gange i løbet af nogen anden form for eksponering . Tuberkulose og kronisk obstruktiv lungesygdom , eller KOL , også skaber en større risiko for lungekræft , samt radon eksponering . Arsen, krom , nikkel og ethere samt kulbrinte eksponering på regelmæssig basis vil også øge risikoen for lungekræft .

Diagnose


Normalt diagnosen stilles , længe før symptomerne er anerkendt . CT- og PET scanninger kan gøres for at finde den oprindelige tumor at micrometastatic cellerne forgrenede ud fra . Den eneste reelle måde at diagnosticere denne betingelse er gennem blodprøver med en onkolog og X-stråler af den formodede området . PET og CT-scanninger kan ikke afhente micrometastatic tumorer eller celler , og dette er grunden til denne sygdom er så ofte overset og udiagnosticeret .

Behandlinger

Ifølge American Association of Cancer Research , kemoterapi og strålebehandling er kendt for at være de to mest anvendte behandlinger . Kemo og stråling føre til en kur i en lille mængde af patienterne , og det blot krymper tumoren og medvirker til at forlænge levetiden for patienter i slutstadiet af kræft . Disse behandlinger er også kendt for at lindre symptomer på kræft , og ubrugeligt tumorer er behandlet på denne måde at hjælpe forlænge livet . Hjernen kan behandles , selv om der ikke er nogen tumor ved hjælp af PCI- eller profylaktisk kraniel bestråling for at holde en tumor fra formning , når micrometastatic tumorer er fundet.

Side Effects fra Behandlinger

Mange patienter lider af alvorlige bivirkninger fra kemo og stråling behandlinger . Hver patient er forskellig , og bivirkninger vil være forskellig så godt. Hårtab, vægttab , manglende energi , kvalme og svimmelhed er de mest almindelige bivirkninger fra disse kombinerede behandlinger . Andre omfatter feber , ømhed i stedet , sløvhed og dehydrering eller mangel på appetit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------