Position: sygdoms > 5 >

om kræft kost & ernæring

   Nogle mennesker tror , at der er en vigtig forbindelse mellem kost og ernæring , og om forebyggelse eller helbredelse af kræft . Visse fødevarer , som fedt og sukker , siges at reducere overlevelsesprocenten hos patienter diagnosticeret med kræft , mens andre terapeutiske diæter tilbydes som forslag for at kurere kræft . Der er dog meget, der tyder entydigt at støtte nogen af disse påstande . På den anden side er der tyder på , at spise visse fødevarer som en del af en sund , fedtfattig kost , inklusive frugt og grøntsager-kan mindske risikoen for at få kræft .

Foderet , der forhindrer kræft


Ifølge Hjælp Guide. org , nogle forskning tyder på, at en sund kost kan nedsætte risikoen for at udvikle kræft . En kost højt indhold af kalorier eller fedt har vist sig at øge kræftrisikoen , og en kost med fuldkorn og friske grønsager eller frugt kan hjælpe afværge kræft . Der er visse tegn på en sammenhæng mellem frugt og grøntsager og en reduceret risiko for lungekræft , mens frugt , grøntsager og enkeltumættet fedt kan reducere risiko for brystkræft . Soja og grøntsager har vist sig at medvirke til at reducere risikoen for prostatacancer , og fiberrig kost har været forbundet med en nedsat chance for tarmkræft .

Foderet som en form for behandling


Ernæring MD tyder på, at der ikke er nogen dokumenteret sammenhæng mellem en terapeutisk kost og en højere genoprettelsen, når kræft faktisk er diagnosticeret . Da mange af årsagerne til kræft er ukendte , ikke spise visse fødevarer ikke synes at have en positiv indvirkning på deres behandling . Imidlertid visse fødevarer , kan lide har et højt protein , fedt og sukker , ændrer behandling ved at øge de faktorer, der forårsager kræft til at vokse . Disse usunde fødevarer kan faktisk nedsætte risikoen eller overlevelse og øger muligheden for kræft metastaserer .

theraputic Foderet


Mens terapeutiske diæter kan ikke hjælpe med at helbrede kræft , kan de reducere den negative langsigtede virkninger af visse kræftbehandlinger . For eksempel kan strålingsskader tarmene og en tilstand, der kaldes enteritis kan forekomme . National Cancer Institute viser , at spise en kost lavt fedtindhold og laktose og et højere fiberindhold kan reducere risikoen for at udvikle entertisis . Desuden kan spise en aminosyre kaldet glutamin , og tygge på is chips , hjælpe med at forhindre sår i munden forårsaget af kemoterapi .

kræftbehandling og Kost

Kræft behandlinger kan gøre kost vanskeligt, fordi mange behandlinger medføre tab af appetit og kvalme . Men det er vigtigt at de vigtigste ordentlig ernæring for at opretholde styrke . University of California Medical Center rådgiver langsomt at spise små portioner på en regelmæssig basis , i stedet for at forsøge at spise større måltider . Bland fødevarer er anbefalet , da der er kolde fødevarer i stedet for varme måltider for at undgå kvalme . Fløde af hvede , jello , æg , frugt , hytteost , kiks og ost anbefalede , mens noget fedtet og krydret ikke er . Patienterne kan også drage fordel af at drikke kølig klar drikkevarer , men kun mellem måltiderne , og ikke med mad , og må ikke ligge ned efter et måltid .

fremskreden kræft og kost

Ofte , når patienterne når til slutningen stadier af kræft , de er i stand til at spise eller uinteresseret i at spise . Generelt patienter gå ind i pleje af et hospice facilitet eller hospice sygeplejersker på dette tidspunkt , og IV tilskud er fastsat til at tilbyde ernæring . Fødevarer bør ikke blive påtvunget patienten på dette tidspunkt , da det kan føje til patienterne ubehag og forårsage kvalme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------