Position: sygdoms > 5 >

risikoreduktion på renalcellecarcinom

   Ca. 9 ud af 10 tilfælde af nyrekræft er nedsat celle carcinomer , hvilket gør den til den mest almindelige form for nyrekræft i USA . Generelt renalcellecarcinom er asymptomatisk , uden symptomer , indtil fremskredne stadier. Patienter bør forsøge at undgå kontrollerbare risikofaktorer , og bør drøfte screening for kræft , hvis risiko

Misbruger Ikke-receptpligtig medicin

overdosis af visse over -the-counter medicin , herunder Tylenol , aspirin og acetaminophen , kan øge risikoen for nyrekræft . En overdosis anses for at være mere end den anbefalede daglige dosis for en over -the-counter medicin . Hvis en person overdoser konsekvent over en årrække , hans risiko for renalcellecarcinom stigninger .

Fedme


De, der er overvægtige eller fede kan have en større risiko for at udvikle renalcellecarcinom . Ifølge den amerikanske Cancer Society , spekulere læger at omkring 2 ud af 10 tilfælde af renalcellecarcinom er forårsaget af fedme , og /eller hormon ændringer, der er et resultat af at være overvægtige . Således kan tabe være en form for risiko reduktion for renalcellecarcinom .

eksponering for farlige stoffer


Eksponering for visse stoffer er også en risikofaktor i udviklingen af renalcellecarcinom. Stoffer specifikt identificeret som øger risikoen for renalcellecarcinom omfatte udsættelse for asbest , cadmium , herbicider , benzen og trichloreothylene . Selv kortvarig eksponering kan øge risikoen for kræft , men længere tids eksponering eksponentielt øger denne risiko . At undgå udsættelse for disse stoffer kan nedsætte din risiko for at udvikle renalcellecarcinom .

Visse Medicin


Visse typer medicin kan også øge dine chancer for at udvikle renalcellecarcinom . The American Cancer Society tyder på, at nogle lægemidler til behandling af forhøjet blodtryk kan være knyttet til renalcellecarcinom. Men , The American Cancer Society tyder på, at forbindelsen mellem medicin og kræft er spekulativ, og advarer mod at nægte højt blodtryk medicin for at mindske risikoen for at udvikle renalcellecarcinom .

Rygning

Selv om rygning er mere almindeligt i forbindelse med lungekræft , rygning er også en risikofaktor for renalcellecarcinom . Jo mere en person ryger , jo mere vane øger hans chancer for at udvikle renalcellecarcinom . Således at dem, der ønsker at mindske risikoen for at udvikle renalcellecarcinom bør stoppe med at ryge . Det kan tage mange år at bringe risikoniveauet ned til , at en ikke-ryger , men i sidste ende alle risiko vil blive reduceret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------