Position: sygdoms > 5 >

småcellet kræftbehandlinger

   Småcellet kræft er en form for lungekræft opkaldt efter størrelsen af kræftceller . Omkring 10 procent til 15 procent af patienter med lungekræft har småcellet kræft , og det er sjældent, at en ikke-ryger for at have småcellet lungekræft . Behandlingen er forskellig fra ikke-småcellet lungekræft , så det er vigtigt for kræft , der skal diagnosticeret korrekt under en tidlig fase på grund af , hvor hurtigt kræft kan vokse og sprede

Du skal bruge: .
En bevidsthed om testikelkræft .
Et par minutter hver måned .

Kemoterapi


I kemoterapi , er medicin gives til forsøg på at stoppe kræft 's vækst , enten ved at dræbe celler eller ved at holde dem fra at dividere . I systemisk kemoterapi , er de lægemidler gives mundtligt , intravenøst eller ved injektion . I regionale kemoterapi , er de stoffer placeres direkte ind i en kræft område af kroppen , såsom et organ eller rygsøjlen . Bivirkninger kan omfatte hårtab , træthed , kvalme og ledsmerter .

strålebehandling


Radiation også kan bruges til at dræbe kræftceller . Bivirkninger kan omfatte være rå , rød og øm i det område , hvor den anvendes , i tillæg til træthed . Der er flere måder stråling , der skal gøres . Den mest almindelige er at bruge en maskine til direkte kraftfulde X-stråler mod kræft del af kroppen. Dette er kendt som ekstern strålebehandling .

Indre strålebehandling indebærer forsegling en radioaktivt stof i en nål , frø , wire eller kateter og placere det direkte i eller i nærheden af kræft .

Den nyeste form for strålebehandling er TomoTherapy . Dette indebærer en maskine, der bruger små , stærke og præcise stråling bjælker til at målrette tumorer . Det bruger også en CT-scanner for at sikre, at det netop er rettet mod svulsten til drastisk at reducere eksponeringen til raske væv , hvilket reducerer bivirkninger . Maskinen roterer , så det kan tage sigte på tumor fra 360 grader .

Fotodynamisk terapi


Fotodynamisk terapi involverer indsprøjtning photoporphyrin i blodbanen . Photoporphyrin er en lysaktiveret kemisk stof , som tumorceller absorbere . Efter 24 til 48 timer , er en laser rettet ned i lungerne , som aktiverer photoporphyrin , som igen angriber tumorcellerne . Denne behandling bruges til early stage småcellet lungekræft , eller for kræft , der er blevet behandlet tidligere .

Surgery

operation for at fjerne småcellet lungecancer tumorer er sjældent en mulighed, fordi kræften spreder sig så hurtigt , før patienten som regel viser nogen symptomer . Kirurgi er aldrig den eneste behandling for småcellet lungekræft . Kemoterapi eller strålebehandling skal også stå for at mindske risikoen for kræft breder sig til en anden del af kroppen .

Kirurgi kan også bruges til at afgøre præcist, hvilken slags kræft det er , og på hvilket tidspunkt det er . Dette vil hjælpe lægerne til at bestemme behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------