Position: sygdoms > 5 >

trin 4 ovariecancer middellevetid

   Fase 4 æggestokkræft er ikke helbredes . Kræft i æggestokkene er en farlig kræft , fordi det er asymptomatisk og er ofte ikke diagnosticeret , før det er i dens fremskredne stadier . Mellem 2000 og 2010 , har satserne for diagnosticering af kræft i æggestokkene forblev relativt stabil , med et fald på mindre end 1 procent årligt i antallet af kvinder diagnosticeret . Dødeligheden og levealder er forblevet stabile

Stage IV Kræft i æggestokkene


Stage IV ( alle T , enhver N , M1 ) er den mest avancerede stadium af kræft i æggestokkene . I denne fase kræften har spredt sig til indersiden af leveren , lungerne eller andre organer beliggende uden for bughulen . Bughulen , eller i bughulen er det område, der afgrænses af bughinden , en membran, der inderste maven og dækker de fleste af sine organer . Finde ovariecancer celler i væske omkring lungerne ( kaldet pleural væske ) er også tegn på stadie IV sygdom .

5- årige overlevelsesrate


Den forventede levetid er fastsat i kræft ved at se på det 5- års overlevelsen sats på patienter diagnosticeret med et vist stadium af kræft . Hvilken type kræft og scenen bestemme overlevelsesrater og forventet levealder. Fem -års overlevelsesraten for æggestokkene og andre kræftformer , tegner sig for faktorer som uafhængige dødsårsager , når de leverer de statistiske oplysninger om 5-års overlevelsen . Generelt , hvis patienterne lever for 5 år efter diagnosen , dødelighed som følge af kræft er faldet drastisk.

For trin IV ovariecancer , den 5- årige overlevelsesrate er 17,5 % .

forventede levetid


Ifølge en undersøgelse offentliggjort i Annals of Internal Medicine , medianen levetiden for patienter med sent æggestokkræft er 2 . 95 år . Undersøgelsen er baseret på den forventede 5-års overlevelsesrater og en gennemsnitlig overlevelse på 1,97 år hos patienter i alderen 54 , der var diagnosticeret med Stage IV ovariecancer . Patienter diagnosticeret med fase I , II eller III hvis sygdom udviklet sig til Stage IV havde en yderligere 1 år føjet til den median levetid , fordi progression fra fase I til fase IV blev antaget for at tage i gennemsnit , 1 år .

Overlevelsesrater Ved År

Ifølge undersøgelser i Annals of Medicine , den relative overlevelse forbedres over tid for dem i fase IV . For dem diagnosticeret med Stage IV brystkræft , mere end de overlevelsesrate tredoblet som hvert år forbi med en 17 % overlevelse i det første år op til en 56 % overlevelse for patienter , der boede 5 år med sygdommen . Ifølge deres analyser af den 5-årige overlevelsesrater , var overlevelsesraten for patienter 1 år efter diagnosen af fase IV 17 % . For patienter stadig i live efter 1 år , var overlevelsesraten for 2. år 24 % . Det tredje år , overlevelsesraten for resterende patienter steg til 30 % , det fjerde år , 47 % , og det 5. år , 56 % .

Survival Statistik

Kun 19 % af alle kræft i æggestokkene tilfælde er diagnosticeret i fase I eller fase II . 75 % af patienter med diagnosen kræft i æggestokkene er diagnosticeret med Stage III eller Etape IV ovariecancer . De 5 års overlevelse for kræft i æggestokkene kun er steget 8% fra 1975 til 202C og kræft i æggestokkene har været det 5. største kræft -relateret dødsårsag hos kvinder siden 1999 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------