Position: sygdoms > 5 >

Fase III livmoderhalskræft behandling

   Som enhver form for kræft begynder at gå videre, behandlingsmuligheder bliver ofte mere begrænset . Stadium III livmoderhalskræft er ikke anderledes . Når kræften når denne fase af progression , de unormale celler metastaserer fra livmoderhalsen i vagina , vævet omkring livmoderen og eventuelt udvide til det punkt , hvor urinlederne , der løber fra blæren til nyren lider en blokering . I nogle tilfælde har kræft , selv spreder sig i den bækken væggen og nabolandene lymfeknuder . Til behandling af denne fase af livmoderhalskræft , skal du plejer at bruge en kombination af behandlinger for de bedste resultater.

chemoradiation Terapi


med stadium III livmoderhalskræft , behandling ofte medfører en procedure almindeligt kendt som chemoradiation terapi , som er en kombination af strålebehandling og kemoterapi til behandling og dræbe sygdommen . Afhængigt af sagen , begynder det med enten intern eller ekstern stråling . Når den interne strålebehandling er valgt , en stråling enhed , som en pille , wire eller kateter , der blev indsat er i tumor selv eller i nærheden af unormale væv . Hvad denne form for terapi har til formål at gøre , især når de anvendes i kombination med eksterne stråling og derefter kemoterapi , er skrumpe størrelsen af tumor ved hjælp af ioniserende energi .

Efter administration af interne strålebehandling , vil du ofte flytte til en form for terapi er kendt som ekstern strålebehandling . I denne form for behandling , en ekstern strålebehandling af ioniserende energi , som f. eks X-stråler , der udledes over det berørte område . Da strålen gennemsyrer huden , det trænger alle resterende unormale celler , yderligere indskrænkning af tumor og dræbe kræft . Dette kursus af terapi er normalt gøres i træk sessioner over en periode på flere uger og måneder .

Som du går gennem begge former for strålebehandling , vil du typisk begynde et kursus i kemoterapi . Cisplatin er normalt den kemo foretrukne rusmiddel , men din læge kan bruge en anden type kræft medicin som fluorouracil til behandling af din specifikke tilstand . Hvad disse typer medicin tjene til at gøre , er faktisk ændre den genetiske struktur af kræftcellerne . Når dette sker , disse unormale celler ikke kun ophøre med at opdele , men også bliver meget mere modtagelige for begge former for strålebehandling . Dette kan gøre tumorer meget lettere at dræbe .

Clinical Trials


Desuden chemoradiation terapi , kliniske forsøg er virkelig den eneste anden mulighed for denne fase af livmoderhalskræft . Tidligere stadier reagerer godt på livmoderen og andre former for behandling , men disse er normalt ikke en mulighed , når kræften har udviklet sig til dette punkt . Med kliniske forsøg , nye og forskellige kombinationer af medicin og radiotherapies er tilgængelige , og du kan reagere positivt på denne form for behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------