Position: sygdoms > 5 >

brystkræft stadium 3b prognose

   Brystkræft kan hjemsøge enten mænd eller kvinder , selv om det først og fremmest rammer kvinder . Brystkræft kan have oprindelse i kirtler eller kanaler i brystet ( adrenocarcinoma ) eller i brystvævet ( sarkom ) . Af den tid, brystkræft har nået stadie IIIB , har det generelt spredt sig fra brystet til enten lymfeknuderne eller brystvæggen

iscenesættelse.


Brystkræft er iscenesat med standard kræft iscenesættelse system skabt af den amerikanske Blandede kræft . Det AJCC system , eller TNM -systemet , som det undertiden kaldes , bruger tre faktorer til at iscenesætte brystkræft . "T " faktor vedrører størrelsen af tumor . "N " faktor vedrører lymfeknude engagement . "M " faktor er, om kræften er metastatisk . Hvis kræften har spredt sig eller sprede sig til andre dele af kroppen væk fra brystet , M nummer er 1 , og T og N -numre gør ikke noget . Iscenesættelse sker ved hjælp af medicinske forsøg , herunder PET scanninger , CT scanninger og MRIs at bestemme størrelsen af tumoren og omfanget af kræftceller til stede i kroppen .

Stage III B


Ifølge American Cancer Society , er stadie IIIB brystkræft kendetegnet ved en T række 4 , en N tal mellem 0 og 2 og en M antal 0 . Det betyder, at størrelsen af tumor ikke noget, fordi kræften allerede har spredt sig til huden i brystet eller til brystvæggen . Der kan være kræft i lymfeknuderne i nærheden af brystbenet , eller der kan være klumper af kræft i lymfeknuderne under armen ( den armhulen lymfeknuder ) , eller der kan være kræft klistrer til andre strukturer i kroppen .

Inflammatoriske Breast Cancer


Inflammatorisk brystkræft er altid betragtet stadie IIIB på diagnose , medmindre det har spredt sig og er nået stadie IV . Inflammatorisk brystkræft er en sjælden form for brystkræft , som præsenterer i kun 1 til 3 procent af alle brystkræft tilfælde . Det adskiller sig fra almindelig kræft i , at der typisk ikke identificeret klumper . Huden på brystet kan forekomme rød eller rynket eller ligne hud en appelsin . Inflammatorisk brystkræft er ofte fejldiagnosticeret som en brystbetændelse og er et langt mere aggressiv form for brystkræft end andre former for brystkræft .

Behandling

Stage IIIB brystkræft behandles normalt med neoadjuverende kemoterapi . Det betyder, kemoterapi er administreret før kirurgiske indgreb for at fjerne kræft . Dette er den behandling foretrukne metode , fordi kræft er generelt for avanceret at blive fjernet ved operation . Kemoterapi er designet til at formindske tumor og reducere forekomsten af kræft celler , således at kræft er lille nok til , at den med held kan elimineres ved en operation.

Prognose

Prognosen for kræft er fastsat i overensstemmelse med fem-års overlevelse satser . Ifølge den amerikanske Cancer Society , er 57 procent procent af patienter diagnosticeret med stadium IIIB brystkræft i live fem år efter diagnosen . Derfor er der en 57 procent overlevelse for dem med stadium IIIB brystkræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------