Position: sygdoms > 5 >

efter prostatakræft testosteron terapi

   Prostata problemer vil blive konfronteret med en ud af tre mænd i deres levetid ( renalandurologynews. com ) . Disse problemer omfatter forstørret prostata og prostatakræft . Behandlinger for prostata cancer er kommet langt i at hjælpe mænd overlever , medens de stadig bevarer deres manddom , men nogle gange tilstanden er så alvorlig , at prostata skal fjernes alle sammen . Når dette sker , er testosteron terapi nu bruges til at erstatte den testosteron ikke produceret på grund af manglen på en arbejdsgruppe prostata .

Vellykket Studies


Mænd der nødt til at gennemgå en prostatektomi ofte udvikler depression , knogleskørhed , nedsat muskelmasse og libido , ifølge WebMD . That's, hvor testosteron terapi kommer ind Long menes at genoplive slumrende prostatakræft , er testosteron terapi nu blive undersøgt mere og mere for at hjælpe mænd suffereing fra manglen på testosteron genvinde deres manddom . En nylig 13- måneders undersøgelse , der indgås med alle 57 mænd i undersøgelsen held at hæve deres testosteron niveau uden nogen angivelse af øget kræft aktivitet , ifølge Nyrer og Urologi News.

gennemsnitlige virkninger


I gennemsnit steg testosteron niveauer fra 255ng/dl til 459ng/dl ifølge Nyrer og Urologi News. Mens testosteron substitutionsterapi endnu ikke er normen på alle institutioner , det er godt på vej til at blive den normale post-operativ behandling af prostatectomy patienter . For nu , er denne procedure den eneste vej til succes genvinde sin manddom efter at have tabt deres prostata kræft , men der er nye behandlingsformer begynder at blive set på og undersøgt med håbet om at afskaffe eftervirkningerne af prostatectomies .

også bruges til


testosteron terapi er også bruges til at erstatte tabet af testosteron i tilfælde af kronisk sygdom , nyresvigt , skrumpelever , stress og alkoholisme . Ofte den nemmeste måde at diagnosticere en testosteronmanglen er manglen på en lyst til sex og erektil dysfunktion , men ting som depression og koncentrationsbesvær er også spor til en mangel på testosteron .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------