Position: sygdoms > 5 >

ernæringsmæssige behandlinger for kræft

   Selv om der kan være en sammenhæng mellem en sund kost og en lavere risiko for kræft , der er usikkert beviser for, at kosten kan øge chancerne for at inddrive fra kræft . Imidlertid har visse fødevarer vist sig at mindske risikoen for overlevelse hos kræftpatienter . Nogle fødevarer er anbefalet til kræftpatienter ikke på grund af deres helbredende egenskaber , men fordi de er mere overskueligt for kræftpatienter , der lider bivirkninger som følge af cancerbehandling

ernæringsterapi til undgå kræft


Ifølge Sundhed Guide , har medicinsk bevis vist, at kost med højt friske frugter og grøntsager og fuldkorn kan medvirke til at sænke risikoen for visse former for kræft . Frugt og grøntsager er blevet associeret med en lavere risiko for lungekræft , brystkræft og prostatakræft . Enkeltumættet fedt er også blevet kædet sammen med en lavere risiko for brystkræft , mens kost med højt soja er forbundet med nedsat chancer for prostatakræft . Endelig er der en sammenhæng mellem en høj fiber kost og en lavere chance for tarmkræft . På den anden side spiser et højt kalorieindhold , kan højt fedtindhold kost øger risikoen for kræft .

Kost som en kræft Cure Therapy


Ernæring MD rapporter om, at den medicinske samfund har tilbagediskonterede ideen om en verificerbar sammenhæng mellem en kost og en øget overlevelse hos cancerpatienter . Med andre ord , mener lægerne kost synes ikke at hjælpe med at helbrede kræft . Dog kan en fiberrig kost medvirker til at forhindre en tilstand kaldet enteritis , som kan udvikle sig i tarmene af kræftpatienter som en følge af bestråling . Endnu en gang , selv om ernæringsterapi har vist sig at have nogen effekt på kur satser , det omvendte er ikke sandt . Spise en usund kost har en negativ indvirkning på chancen for en kur , da visse proteiner , fedt og sukker kan øge chancerne for metastaser ( spredning af kræft ) , hvis de indtages i store mængder . Selv om en sund kost ikke vil øge chancerne for en kur , er det helt sikkert anbefales til patienter, som gennemgår behandling af kræft .

Anbefales Ernæring til kræftpatienter


Selvom ernæringsterapi kan ikke helbrede kræft , University of California Medical Center stadig tilbyder nogle ernæringsmæssige råd til kræftpatienter . Mange kræftpatienter har svært ved at spise , som en følge af kræftbehandlingen . Men det er vigtigt at opretholde en ordentlig ernæring , så kroppen er stærk nok til at bekæmpe kræft . University of California Medical Center anbefaler at spise flere små måltider , når en person føler sult , snarere end at forsøge at spise store måltider . Kedelig mad , såsom creme af hvede , æg , frugt , hytteost og kiks anbefales . Kolde fødevarer bør også være begunstiget over varmt . Isterninger kan tygges for at hjælpe med mundsår . Endelig bør patienterne drikke masser af kolde , klare drikkevarer i mellem måltiderne , men afholde sig fra at drikke i forbindelse med måltider .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------