Position: sygdoms > 5 >

fase 2 livmoderhalskræft behandling

   Som med enhver form for kræft , er behandlingsmuligheder for livmoderhalskræft baseret på scenen og progression af sygdommen . Med stadium II livmoderhalskræft , har kræftceller spredt uden for livmoderhalsen , flytter ind i skeden og potentielt væv omkring livmoderen , endnu ikke trængt ind i bækken væggen . Når dette sker , er af samme metoder til behandling , der anvendes som i fase I , men kan ofte blive begrænset med yderligere avancerede former for fase II livmoderhalskræft

strålebehandling


Af alle de behandlinger af fase II livmoderhalskræft , strålebehandling er langt den mest almindelige. Det er normalt en kombination af to former for strålebehandling , både internt og eksternt, der er ansat i takt med hinanden . Med interne strålebehandling , er en radioaktiv enhed placeret i nærheden af eller direkte inde i cancervævet at hindre dens progression , formindske faktiske tumor og dræbe kræft . Dette er enten følges med eller efterfulgt af ekstern strålebehandling terapi . I denne form for behandling , er ioniserende energi rettet mod cancervævet at dræbe alle resterende unormale celler eller formindske ondartet svulst inden deres indre stråling enheden er placeret i nærheden af syge -området .

Nogle gange er strålebehandling anvendes sammen med kemoterapi , hvor lægemidler administreres enten oralt eller intravenøst for at forhindre kræftceller fra dividere ved at ændre deres genetiske struktur , og derved hindre deres vækst og drab de unormale væv . Med livmoderhalskræft , er disse " kemo " stoffer anvendes normalt efter strålebehandling at befri kroppen af resterende kræftceller , men din læge kan vælge at bruge denne form for behandling, før stråling for at reducere størrelsen af tumor . Rækkefølgen af behandlingen virkelig afhænger af den person , progression af sygdommen , og din reaktion på behandlingen .

Hysterektomi


En anden behandlingsmulighed for fase II livmoderhalskræft er en radikal hysterektomi . Når denne procedure er udført , er i livmoderen, livmoderhalsen og en del af skeden ( ca. de øverste to tredjedele ) fjernes sammen med eventuelle tilstødende lymfeknuder . For nogle kvinder , kan denne kirurgiske proces også indebære fjernelse af æggestokke og æggeledere , men dette varierer fra kvinde til kvinde , afhængigt af progression af sygdommen . For andre er en hysterektomi følges med strålebehandling , kemoterapi (brugen af " kræft-drab " narkotika ) eller en kombination af begge behandlinger .

Clinical Trials


Der er også potentiale, som fase II livmoderhalskræft kan behandles som en del af et klinisk forsøg . I denne situation , ville du bruge et nyt lægemiddel ( eller en kombination af narkotika) eller deltage i en ny form for strålebehandling eller endog kirurgisk indgreb for at helbrede kræft . Nogle gange , et klinisk forsøg indebærer genterapi eller en kombination af en ny procedure til behandling af kræft . De typer af kliniske forsøg til rådighed hele tiden ændre sig, så snak med lægen, hvis du er interesseret i at udforske denne vej behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------