Position: sygdoms > 5 >

gøre bryst forkalkninger betyder kræft ?

   De fleste af tiden , behøver bryst forkalkninger ikke betyde kræft . California Pacific Medical Center siger, at hovedparten af forkalkninger i brystet er godartede forkalkninger , som består af små aflejringer af kalk , i modsætning til kræftceller . Imidlertid bør bryst forkalkninger stadig blive evalueret , fordi der i nogle tilfælde kan de være et tegn på en meget tidlig form for brystkræft , der som regel kan behandles med succes . Forkalkninger kan normalt påvises ved at føle , og kan også identificeres på en mammografi , hvor de vises som hvide pletter .

Tre Klassifikation af forkalkninger


Der findes tre forskellige typer af forkalkninger i brystet , og kun én af de tre muligheder er tegn på kræft . Den første type er godartet forkalkning , og ifølge California Pacific Medical Center , er dette den mest almindelige type af forkalkning . Når en forkalkning er godartet , den sædvanlige fremgangsmåde er at fortsætte med at overvåge det med rutine mammografi . Den anden type af forkalkning refererer til en formentlig godartet forkalkning . Det betyder, at der er mindre end en 2 procent chance for , at forkalkning er tegn på , eller vil blive , brystkræft . Den tredje og sidste type af forkalkning er en mistænkelig forkalkning . Selv mistænkelige forkalkninger betyder ikke nødvendigvis, kræft , en biopsi skal udføres for at afgøre , om forkalkning er en tidlig form for brystkræft . Ifølge California Pacific Medical Center , kun en fire til fem patienter med en mistænkelig forkalkning faktisk har brystkræft , og kræft er stadig normalt meget tidligt .

Sådan konstateres , om en Forkalkning er kræft


Når du opdager en forkalkning , vil en læge klassificere den i en af de tre ovennævnte grupper, der bruger en række tests . X-stråler kan anvendes til at bestemme form, størrelse og mængde af forkalkninger . University of Cincinnati Netwellness hjemmeside tilbyder retningslinjer for at hjælpe dig med at afgøre , om en forkalkning er kræft . Godartet, ikke-kræft forkalkninger er generelt store klumper , som er synlige og ikke passer ind i brystet kanaler . Microcalcifications-små pletter i brystet kanalerne-er mere tilbøjelige til at være vejledende for kræft eller forstadier til kræft . Hvis klynger af microcalcifications vises , eller hvis de viser sig inden ene bryst kun chancerne for, at de er forstadier er højere . En kanyle biopsi eller kirurgisk biopsi kan også være nødvendigt at trække celler fra forkalkning med henblik på at evaluere dem under et mikroskop for at kontrollere for tilstedeværelse af unormale celler , som angiver kræft .

ikke-kræft Årsager til forkalkninger


Aging er en væsentlig årsag til bryst forkalkninger . Knogler eller betingelser er en anden . Som en person aldre , tenderer calcium fra knoglerne til at bryde ned og forlader knoglerne . Som det gør det, kan det blive deponeret i andre dele af kroppen . Når calcium bliver deponeret i brystet , kan disse bryst forkalkninger forekommer .

Overvågning forkalkninger

Benign forkalkninger behøver ikke at blive overvåget . De vil ikke skifte fra godartede til ondartede . Hvis en forkalkning er kræft , eller maligne , er det altid kræft , og bare bliver mere farlig , som den vokser . Ifølge California Pacific Medical Center , selvom risikoen for eventuelt godartet forkalkninger faktisk kræft er mindre end 2 procent , disse eventuelt benigne calcificaitons skal stadig overvåges . Det forkalkning kan blive overvåget som led i en mammografi , men hyppigheden af mammografi bør øges form hvert år til hvert halve år . Hvis der ikke ændringer ses i forkalkning inden for et år , kan patienterne vende tilbage til deres regelmæssige årlige mammografi .

kostfaktorer

Kost og kalktilskud ikke forårsager forkalkninger , heller ikke en overskridelse af calcium i kosten . Hormonbehandling er heller ikke en årsag . Bone opdeling er den mest almindelige forklaring , men der er ingen klar grund til , hvorfor nogle kvinder får forkalkninger og andre gør ikke .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------