Position: sygdoms > 5 >

hvad er de behandlinger af fase 3 brystkræft ?

   Brystkræft refererer til kræft , der har oprindelse i brystet . Det er mere almindeligt hos kvinder og derefter mænd . Der er to hovedtyper af brystkræft : adrenocarcinomas , der har oprindelse i kirtler eller kanaler i brystet, og sarkomer , der har oprindelse i væv af brystet . En tredje , sjælden form for brystkræft , som kaldes inflammatorisk brystkræft , adskiller sig fra almindelige brystkræft i , at der ikke er nogen knude i brystet . I stedet huden på brystet er rødt og betændt , og kan se rynket som huden af en orange . Inflammatoriske brystkræft alle anses for at være mindst Stage III . Sarkomer og adrenocarcinomas anses for at være Trin III kun når kræften begynder at sprede og fremme

Stage III


Brystkræft iscenesættelse sker ved hjælp af standard- kræft iscenesættelse system udviklet af den amerikanske Blandede kræft . Systemet kaldes AJCC system , eller TNM -systemet , baseret på de tre faktorer , der anvendes i iscenesættelsen processen . "T " faktor refererer til størrelsen af tumor . "N " faktor henviser til, om der er kræft i lymfeknuderne . "M " faktor henviser til, om kræften har spredt sig ( metastaseret ) eller optrådt i forskellige dele af kroppen .

Der er en række forskellige karakteristika af tredje fase brystkræft . Stage IIIA refererer til kræft , hvor der ikke er nogen synlig tumor i brystet , men der er kræft i lymfeknuder i brystet ben eller under armene (axillær lymfeknuder ) , som stikker enten sammen eller til andre strukturer . Stage IIIA kan også henvise til kræft i armhulen lymfeknuder er ledsaget af en bryst tumor på 5 cm i størrelse eller mindre , eller tumorer i brystet 5 cm eller større med kræft i lymfeknuderne .

trin IIIB refererer til brystkræft , der har spredt sig til brystvæg eller huden på brystet og /eller kræft , der har spredt sig til lymfeknuder og klumpet sammen .

Stage IIIC refererer til kræft , der har spredt sig til brystvæggen og huden på brystet og er ledsaget af kræft i lymfeknuderne i nærheden af kravebenet og armhulen lymfeknuder .

Behandling


Behandling afhænger af omfanget af spredningen af kræft . Stage IIIA brystkræft behandles på samme måde som fase II brystkræft . Kirurgi kan tage form af enten en lumpektomi med stråling eller en mastektomi . SNL ( sentinel lymfeknude biopsi ) er også udført , hvor det nærmeste lymfeknude på brystet er fjernet og biopsi at fastslå omfanget af kræft . Stråling , kemoterapi og hormonbehandling kan være hensigtsmæssig. Trin III B og IIIC kan behandles med en mastektomi , kirurgi , stråling og /eller hormonbehandling .

lumpectomy eller mastektomi


En lumpectomy indebærer delvis fjernelse af den del af brystet , der indeholder kræftceller . Brystet bevares . Lumpektomi , ledsaget af stråling , kan være en mulighed , men er normalt kun anbefales til patienter på op til Stage IIIA . Mastektomi indebærer fjernelse af hele brystet , og er normalt den bedste behandlingsmulighed for mennesker med mere avancerede former for brystkræft ( tumorer større end 2 cm ) .

kemoterapi

Kemoterapi anbefales til langt de fleste patienter med Stadium III brystkræft . Kemoterapi kan gives forud for operationen i et forsøg på at formindske tumoren , så den kan fjernes med en lumpektomi og /eller sikre , at det hele kan fjernes med en mastektomi . Kemoterapi gives før operation kaldes neo-adjuverende kemoterapi . Kemoterapi er også administreres efter operation , i de fleste tilfælde at forsøge at dræbe enhver resterende cancerceller . Post-kirurgi kemoterapi kaldes adjuverende kemoterapi . Adriamycin , Adrucil , amethopterin , Cytoxan , Ellence , Gemzar , Navelbine , Paraplatin , Taxol , Taxotere og Xeloda er den kemoterapi medicin mest brugt til behandling af brystkræft .

hormonbehandling

Hormonbehandling sædvanligvis følger andre typer af brystkræft behandlinger . Det kan anbefales til kvinder med hormon-modtagelige brystkræft , i op til fem år efter en patient kommer ind fritagelse , til at forhindre gentagelser . Tamoxifen er det hormon terapi mest almindeligt ordineret for brystkræft .

stråling

Stråling normalt gives, når en kvinde får enten en lumpektomi eller en mastektomi . Ekstern strålebehandling er mest almindeligt anvendt, hvilket betyder høj energi X-ray-lignende bjælker er spidse på kroppen . Formålet med stråling er at dræbe eventuelle resterende kræftceller . Det er normalt arbejder sammen med kemoterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------