Position: sygdoms > 5 >

kræft kæmper strategier

   Ingen idiotsikker metode findes til at sikre et godt helbred . Men der er måder at forbedre din generelle sundhed og nedsætte din risiko for at udvikle sygdomme som kræft . Kræftbekæmpende strategier er rigeligt . Og ofte er det kun et spørgsmål om at anerkende din risiko , og ændre din livsstil og vaner

Sund Kost


Det er ingen hemmelighed at det at være overvægtige eller fede øger sandsynligheden for at udvikle visse typer kræft (bryst-, æggestok-og tyktarm ) . For dette område, ændre din kost og holde sig til en sund program kan bekæmpe kræft . For at opnå dette , spiser rødt kød i moderate eller forberede magert kød . Fisk og fjerkræ er også sundere alternativer . Og indarbejde fuldkorn og andre fiber-rige fødevarer såsom grøntsager og frugter kan bekæmpe kræft og mindske risikoen for sygdom. Daglige portioner af frugt og grøntsager giver din krop med en sund forsyning af antioxidanter , som reparerer og forebygge celleskader .

bekæmpe kræft med motion


Strategier til bekæmpelse af kræft er ikke tunge . Men at sænke din risiko for sygdom kan indebære omarrangere din tidsplan og finde tid til aktiviteter som motion . Ifølge den amerikanske Cancer Society , at vedtage en konsekvent workout rutine og være aktiv i 30 minutter fem gange om ugen kan forebygge kræft . Motion styrker dit immunforsvar , hvori du er i stand til at kæmpe et væld af sygdomme såsom kræft . Hvad mere er , regelmæssig motion reducerer dit antallet af fedtceller og hjælper dig med at opretholde en sund vægt-som også er en faktor i bekæmpelsen af kræft . Gå til gymnastik , gå /løbe rundt om blokken eller tage en cykeltur .

Kend Risikofaktorer


Særlige betingelser øge muligheden for kræft . Kendskab til disse faktorer kan bede dig om at tage forholdsregler og beskytte dig selv . For eksempel burde alle med en arvelig kræft til at begynde regelmæssige screeninger . Dette omfatter månedlige hjem screeninger , hvor du vil undersøge din krop for uforklarlige klumper , læsioner eller hud vækstrater . Hertil kommer , kan den årlige screeninger ( af en læge ) for brystkræft, gynækologisk , tyktarm og andre former for kræft opdage præcancerøse og maligne tumorer tidligt . Andre strategier til bekæmpelse af kræft omfatter en begrænsning din udsættelse for tobak , røg og andre skadelige kemikalier ; anvende solcreme før venturing udendørs , og reducere dit indtag af alkoholiske drikkevarer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------