Position: sygdoms > 5 >

mad hjælp til kræftpatienter

   Bivirkninger af kemoterapi og strålebehandling behandlinger for kræft omfatte tab af appetit . Men det er vigtigt at opretholde en sund og nærende kost , så vil kroppen være stærk nok til at gennemgå behandlinger

hvordan man spiser <. /h2 > Hvis du er i kemoterapi eller strålebehandling , vil du sandsynligvis miste din appetit. Kvalme og opkastning , der ledsager kemoterapi og sår i munden forårsaget af stråling kan gøre spise vanskelig . University of California Medical Center tilbyder nogle kost forslag , herunder " opportunistiske spise " : Spis så meget som du kan , når du er sulten , i stedet for at forsøge at spise tre sæt måltider . Bestemte fødevarer anbefalinger omfatter kedelig mad , såsom creme af hvede , og kolde fødevarer , herunder jello , hytteost , frugt , æg og ost og kiks . Afstå fra at drikke , mens man spiser , men har masser af cool , klar drikke mellem måltiderne. Må ikke ligge ned umiddelbart efter spisning.

SYGDOMSDIÆTER


Ifølge nutritionmd. com , til ernærings- websted Læger Udvalg for ansvarligt Medicin ( PCRN ) , det medicinske samfund har endnu påvise en forbindelse mellem en terapeutisk kost og større behandling succes. Kost højt i frugt og grøntsager kan mindske risikoen for at få visse kræftformer , men at spise disse fødevarer ikke nødvendigvis øge chancerne for at inddrive fra kræft , når du er diagnosticeret . Dog kan spise en fiberrig kost reducere din risiko for enteritis , en bivirkning af stråling , og forbrugende aminosyre kosttilskud kan hjælpe med at forhindre sår i munden i forbindelse med kemoterapi og strålebehandling.

Foods skal undgås


Undgå krydret og fedtholdige fødevarer , som kan forværre kvalme og opkastning i forbindelse med kræftbehandling.

Mens PCRN bemærker , at yderligere forskning er nødvendig , fremgår det , at indtagelse af visse fødevarer-såsom sukker , protein og fedt-i store mængder kan øge muligheden for kræft 's metastaserer ( spreder sig til andre dele af kroppen ) ved at skabe et gunstigt miljø for kræftceller til at vokse i.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------