Position: sygdoms > 5 >

måder at forhindre tyktarmskræft

   Tyktarmskræft dræber flere amerikanere hvert år end nogen anden form for kræft foruden lungekræft . Det årlige antal dødsfald i USA på grund af kræft i tyktarmen : 55. 000 . Som sådan , påhviler det dig at vide, hvilke skridt du kan tage til potentielt at forhindre denne farlige tilstand . Disse skridt omfatter ikke vente på tydelige symptomer , planlægge regelmæssige screeninger og indeholder en passende mængde hvedeklid fiber i din kost

Må ikke vente på at symptomerne


Man skulle tro , at hvis du var simpelthen bekendt med symptomer på tidlige tyktarmskræft , kan du modtage behandling i tide til at vende tilstand. Problemet med tyktarmskræft , er dog, at ingen tidlige fase symptomer findes . Med den tid, der optræder symptomer --- blødning , smerter eller tarm problemer --- det er meget sandsynligt, at du er for sent . Forebyggelsen af tyktarmskræft , så begynder med ikke at vente på en symptom før de tager skridt --- og det betyder planlægning screeninger.

Få en eksamen


Risikoen for at udvikle kræft i tyktarmen stiger drastisk efter 40 år . Som sådan , fra omkring dette tidspunkt og frem , skal du sørge for at planlægge den årlige screeninger for at kontrollere eksistensen af polypper eller tumorer, som kan udvikle sig til fuldgyldigt tyktarmskræft . Opdages tidligt , tyktarmskræft har en høj genopretning. Detekterede sent , er chancerne gode , at inddrivelsen ikke er mulig. På trods af dette , ifølge GI Sundhed kun 12 procent af amerikanske voksne nogensinde gider at planlægge et kolon eksamen .

Spis masser af fiber


Kræft udvikler sig i tyktarmen , når tyktarmen kommer i langvarige kontakt med et kræftfremkaldende stof. That's, hvor hvedeklid kommer ind Hvedeklid bidrager til at øge vægten og størrelsen på din fecal spørgsmål , hvilket gør en defecate oftere , hvorved potentielt kræftfremkaldende stof eksponering . Uanset din alder , begynder at indarbejde mere hvedeklid fiber i din kost . Fødevarer med højt hvedeklid fiber omfatte korn ( se efter korn med mindst fem gram fiber per portion ) , frugt og grøntsager .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------