Position: sygdoms > 5 >

melanom etape iii behandling

   Melanom refererer til kræft , der stammer i huden . Stadium III melanom er modermærkekræft , der har spredt sig til lymfeknuder , men ikke til fjerne dele af kroppen . Der er 3 typer af fase III melanom : stadie IIIA , B og C. Scenen er bestemt af de involverede omfanget af lymfeknuder , om metastaser til lymfeknuder er micrometastes (kan kun ses under et mikroskop ) eller macrometastes ( kan . mærkes ) og om den oprindelige tumor er sår ( den yderste epidermis lag er intakt )

Kirurgi


Kirurgi er hensigtsmæssig, når kræften er lokaliseret til et lille område af huden og /eller der er få tumorer . Proceduren kaldes et bredt område excision , og omfatter fjernelse af svulsten , samt en del af hud og væv omkring tumor . Mængden af hud og væv , der skal fjernes , er bestemt af hvor bred og dyb den oprindelige tumor er .

Terapeutiske lymfeknuder Dissektion


Terapeutiske lymfeknuder i Dissection ( TNLD ) henviser til en kirurgisk indgreb for at fjerne lymfeknuder , der har kræftceller til stede . Det er hensigtsmæssigt for fase III melanom , især hvis der er macrometastases . Denne operation har vist sig effektiv til at bremse eller standse spredning af kræft i hele lymfeknude system og /eller til andre dele af kroppen , og har forbedret prognosen for patienter med stadium III melanom .

adjuverende behandling


Adjuverende terapi refererer til behandlinger , der udføres i forbindelse med operation for at fjerne kræft . Mest adjuvans behandlingsformer , som kemoterapi og strålebehandling , ikke er nyttige i behandling eller forvaltning af fase III melanom . Den mest effektive adjuverende behandling indebærer anvendelse af et stof kaldet interferon alfa-2b . Interferoner er naturlige antistoffer , at vores krop producere for at bekæmpe infektion og sygdom . Alfa-2b er en form for disse naturlige antistoffer , der kan fremstilles og administreres som et lægemiddel . Ifølge den melanom Center , er dette fremstillet Alfa-2b er den eneste adjuverende behandling med signficant succes til behandling og håndtering fase III melanom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------