Position: sygdoms > 5 >

modificeret radikal mastektomi procedurer

  

Introduktion


næsten 200. 000 kvinder er diagnosticeret med brystkræft hvert år i USA . Det påvirker alle etniske grupper , racer , aldersgrupper og sociale klasser . Det selv påvirker mænd , med næsten 2. 000 brystkræftdiagnoser foretages årligt i amerikanske mænd . Mens tidlig opsporing og screening spiller en vigtig rolle i forebyggelsen eller minimere omfanget af brystkræftbehandling , at patienter, som viser sig at have fremskredne stadier af brystkræft vælger have foretaget en operation for at fjerne det fra deres kroppe .

Proceduren


Kirurgiske Mulighederne er mange og omfatter en modificeret radikal mastektomi procedure . I modsætning til de mere invasive radikale mastektomi , som fjerner hele brystet , tilstødende lymfeknuder og musklerne i brystvæggen , fjerner en modificeret radikal mastektomi kun brystet og de omkringliggende lymfeknuder , som regel forlader brystmuskel intakt .

Når det er fastslået, at en patient har brystkræft , der kræver en modificeret radikal mastektomi , vil de mødes med deres læge for at drøfte proceduren og give deres samtykke til operationen . Under operationen er patienten sat under generel anæstesi og er bevidstløs i den procedure , der normalt tager to til tre timer . I løbet af denne periode vil kirurgen fjerne brystvæv og hud , nippel , areola og lymfeknuderne støder op til brystet findes under armen .

Recovery


Et hospitalsophold for en modificeret radikal mastektomi procedure er relativt kort , og de fleste patienter er frigivet 2 dage efter operationen. Efter proceduren vil operationsstedet være klædt med bandager . Afløb kan indsættes ind i såret for at fjerne blod og andre væsker , der kan ophobes . Disse er fjernet , når mængden af væske , der er drænet hver dag er mindre end 1 ounce. Ifølge den amerikanske Cancer Society , er patienter , der har gennemgået en mastektomi overrasket over den minimal smerte , der følger denne operation . Men nogle patienter udvikler post-mastektomi smerte syndrom , som er smerter ved kirurgiske sted på grund af beskadigede nerver . Dette påvirker 20 til 60 % af mastektomi patienterne .

Mange kvinder vælger at få rekonstruktionskirurgi efter at de har haft en modificeret radikal mastektomi procedure . Dette er udført af en plastik kirurg og bruger brystimplantater , væv fra patienten eller en kombination af begge at rekonstruere brystet . Flere operationer kan være nødvendigt at være gennemført, før genopbygningen er færdig . Kvinder, der vælger at forsinke eller give afkald brystrekonstruktion kan vælge i stedet at bruge en bryst protese , som er lavet af et syntetisk materiale som nylon eller silicium og simulerer en bryst . Disse er placeret i bh at give indtryk af en sund bryst .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------