Position: sygdoms > 5 >

naturlige retsmidler for spiserøret kræft

   Ligesom mange andre legemlige organer , er spiserøret --- røret ned som fødevarer rejser fra halsen til maven --- modtagelige for udvikling af kræft . Synkebesvær , opkastning , vægttab , hals -eller rygsmerter , kronisk hoste og hæshed er alle symptomer på kræft i spiserøret . Kirurgi er det nummer et behandling for spiserøret kræft . Andre konventionelle behandlinger omfatter strålebehandling og kemoterapi . Men naturmedicin findes også , såsom regelmæssig indtag af oldenlandia , Selaginella og glat elm .

Du skal bruge:
Styrke
. Tolerance.
Faith .
Trust .
Venner .

Oldenlandia


Oldenlandia , eller herba hedyotidis , er en urt , der kan bruges til at behandle flere typer af kræft , herunder spiserøret kræft . I århundreder har det været brugt i Kina både til dette formål og til behandling af virusinfektioner som hepatitis , hudsygdomme og koger . Urten kan bruges både til behandling af symptomer på spiserøret kræft samt til bekæmpelse af kræft vækst i sig selv . Oldenlandia er tilgængelig på ethvert naturlægemidler butik .

Selaginella


Selaginella , eller herba selaginellae doederleinii , har længe været betragtet som et tumor -hæmmer , specielt i lungerne og halsen . Det er almindeligt ordineret i Kina til dette formål . Når Selaginella bruges , er det ofte i samarbejde med mere-konventionelle behandlingsformer , ligesom strålebehandling eller kemoterapi . Selaginella , typisk findes på ethvert naturlægemidler butik , kan også hjælpe lindre spiserøret , som det har traditionelt været brugt til at behandle ondt i halsen , hoste , gulsot og til generelt at fremme heling .

Slippery Elm


Et hjem afhjælpe for at håndtere de bivirkninger af konventionel spiserøret-kræftbehandling kommer i form af glatte elm . Glatte elm pulver , som findes på ethvert naturlægemidler butik , kan føjes til en drink og indtages for at lindre irriteret hals og spiserør . Slippery elm naturlige helbredende egenskaber er blevet brugt af indianerne i århundreder til at lindre sår , forbrændinger , mave problemer , ondt i halsen , betændelser , bylder og forskellige sår . Urten indeholder slim, et stof, frakker halsen og lindrer de ramte områder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------