Position: sygdoms > 5 >

risikofaktorer for testikelkræft

   Testikelkræft påvirker det mandlige reproduktive system dele , der producerer testosteron og sædceller . National Cancer Institute stater er det den mest almindelige kræftform findes hos mænd i 20'erne og 30'erne . Det er en af grundene er det vigtigt at kende risikofaktorer for testikelkræft

Født


At være født med en ikke-nedsunkne testikler øger risikoen for at udvikle testikelkræft . Når en baby 's testikel ophold i underlivet eller lysken i stedet for pungen , er det en ikke-nedsunkne testikel .

personlig erfaring


under en personlig historie med testikelkræft betyder, at han kan være i en højere risiko . Ca. 4 procent af mændene , der har kræft i den ene testikel vil udvikle den i den anden på et tidspunkt .

Alder


Testikelkræft kan påvirke mænd i alle aldre . Det har vist sig dog, at 90 procent af tilfældene påvirker mænd i alderen 20 til 54 .

Race

En persons race er en risikofaktor for testikelkræft . Kaukasisk mænd er fem gange mere tilbøjelige end sorte , og tre gange mere tilbøjelige end andre etniske grupper , til at udvikle denne kræftform .

Medicinsk Historie

Der er en øget risiko for en mand at udvikle testikelkræft , hvis familiemedlemmer var det i fortiden . Hanner med hiv , har en øget risiko også .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------