Position: sygdoms > 5 >

tegn på tyktarmskræft hos børn

   Tyktarmskræft , også kaldet tyktarmen eller endetarmskræft , er en atypisk pædiatrisk kræft . Tumorer er typisk findes på højre side af tyktarmen for et barn , som alt for ofte end ikke resulterer i mildere symptomer . Cure er højere for børn , hvis der oprindeligt diagnosticeret i de tidlige stadier af sygdommen . Derfor , familie historie og symptom bevidsthed , samt regelmæssig screeninger er forsigtige foranstaltninger, der tager med børn er prædisponeret for kolorektal cancer

atypisk og Aggressive


vestlige lande ser omkring 300. 000 til 1,5 millioner børn diagnosticeret med tyktarmskræft . Tyktarms-og endetarmskræft er meget behandles , hvis fangsten tidligt , dog , tidlig opsporing af børn mod voksne med denne betingelse er overordentligt vanskeligt at gøre . Ikke alle screeningstest , der anvendes til voksne diagnose er mulig med børn . Kolorektal cancer tumorer har aggressiv vækst adfærd hos børn sammenlignet med voksne , forværring prognosen ved opstillingen med forsinket diagnose og behandling . Disponerede genetiske faktorer vedrører de fleste af disse kolorektal tumor vækster hos børn . Derfor kan læger, som øger overvågningen af disse børn forbedre den generelle prognose .

slægtsforskning


Da forekomsten for børn diagnosticeret med denne sygdom er usandsynligt , læger sjældent har mistanke om det . Men forskerne foreslår læger bør være mere årvågen med børn , der har blødning fra endetarmen eller en familiær disposition for kræft ( kræft familie syndrom ) , såsom bryst , endometrie , æggestokkene eller prostatakræft . Desuden Kravarusic et al . bemærker , at børn med en genetisk disposition for udvikling af " adenomatøs polypose , juvenil polypose syndrom , og Peutz-Jeghers syndrom " har modtagelighed for tyktarms-og endetarmskræft , derfor kræver øget medicinsk overvågning af deres læger. Mens mange polypper er godartede , kan de være en forløber for kræft .

Symptomer


Colorectal cancer kan vokse i mange år og forbliver asymptomatisk, at opspore yderst vanskeligt i de tidlige stadier , hvis afhængige af symptomerne alene . Når et barn bliver symptomatisk , kan forskellige symptomer være til stede . Nogle erfarne symptomer er : forstoppelse , unormalt tynde afføringer , med den smalle en blyant ( forårsaget af et kolon eller rektal obstruktion ) ; lavere mavekramper , blodig afføring ( hematochezia ) ; uforklarlige vægttab , kvalme og opkastning , gas og oppustethed og konstant træthed .

Screening

Da symptomer har tendens til at være asymptomatisk , forskere foreslår lægerne udfører rutinemæssige screeninger for børn er prædisponeret for kolorektal cancer som en måde at øge den samlede prognose . Afføring kan testes , eller en barium lavement , koloskopi , kan sigmoideoskopi eller virtuelle koloskopi skal udføres . Uafhængigt af test , i sidste ende en laboratorieanalyse af væv afgør , hvorvidt der er kræft . Derfor er en biopsi af celler , væske eller væv i colon skal tages og undersøges for at afgøre, om kræft er til stede .

Undgå Forsinket Diagnose

Ubesvarede og forsinket tyktarms diagnoser er blandt nogle af de mest almindelige uredelighed dragter . Derfor bør forældre få en kopi af screeningen , og sørg for de nødvendige udpegninger er planlagt . Hvis tiden følsomme aftaler ikke kan planlægges hurtigt nok med lægen , lave en aftale med en anden læge . Forskelle i anbefalinger mellem første og anden læge kræver en forklaring . Vigtigst er det, lytte til din intuition og få en second opinion fra andre læger, hvis det er det din tarm fortæller dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------