Position: sygdoms > 5 >

Hvor længe gør det bivirkninger af lupron sidste ?

  

Om Lupron


Lupron , også kendt som leuprolide , er et hormon agonist , eller et stof til formål at stimulere produktionen af hormoner . Lupron injektioner er ofte ordineres til behandling af brystkræft , prostatakræft , endometriose og andre kroniske sygdomme . Det er ikke en kur , men det kan give symptomer på disse sygdomme til at forsvinde i flere år . Patienter, som tager Lupron typisk modtager en række indsprøjtninger . Lupron regimer ikke har længere end seks måneder, selv om fordelene normalt holder meget længere hos patienter , som reagerer godt på Lupron .

Lupron 's kendte bivirkninger


Lupron er kendt for at stimulere mange bivirkninger . Nattesved og varmt blinker er særlig udbredt . Bivirkninger, der er dukket op med mindre hyppighed omfatter vægtforøgelse , acne , hovedpine , body ømhed , lav sexlyst , depression , kvalme , oppustethed og angst . Selvom ubehagelige bivirkninger er almindelige , er Lupron stadig foreslås som en holdbar løsning i mange medicinske tilfælde , fordi fordelene ofte vil opveje udgifterne til ubehageligheder .

varighed Lupron Side Effects


Læger har ikke en pålidelig metode til at forudsige , hvorvidt en bestemt patient vil opleve Lupron 's bivirkninger eller forudsige hvor længe de vil vare . Patienter på Lupron har forskellige erfaringer , nogle har ingen bivirkninger på noget tidspunkt , mens andre kan begynde at opleve bivirkninger inden for 24 timer efter første injektion og i flere måneder bagefter . Det er vigtigt altid at indberette bivirkninger , symptomer og deres ændringer den ordinerende læge . Hvis en bivirkning bliver for svære eller uhåndterligt , bør den ordinerende læge hjælpe patienten vejer alternativer, som kan indeholde østrogen substitutionsterapi eller stoppe Lurpon behandlinger forud for tidsplanen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------