Position: sygdoms > 5 >

alternativ behandling for metastatisk brystkræft

   Metastatisk brystkræft er kræft , der begynder i brystet og breder sig til andre dele af kroppen . Disse steder kan omfatte lymfesystemet , lungerne , hjernen, rygmarven og centrale organer .

Afhængig af graden af metastaser , eller spredning , kan du tror eller endda fået at vide, at der er meget lidt i måde behandlingsmuligheder til rådighed for dig . Hvis dette er sket , eller hvis du bare overvejer forskellige behandlingsmetoder , så du måske ønsker at se nærmere på forskellige typer af alternativ behandling af metastatisk brystkræft .

Naturopati


Udøvere af naturopati mener , at den menneskelige krop har en indgroet evne til at helbrede sig selv . Derfor er naturopati designet til at hjælpe din krop bruge sin naturlige helbredende evne til i videst muligt omfang .

Målet med naturopati er at bruge metoder , der understøtter og forbedrer behandlingen proces og bestræbe sig på at være så ikke-invasiv som muligt . Disse metoder kan omfatte ændringer i din kost eller gennemførelsen af en ny kost , motion programmer designet specielt til dig , og ændringer i din livsstil .

Nogle naturopatisk behandlinger kan også omfatte botaniske medicin , som er lægemidler fremstillet eller fremstillet af planter eller plantedele , og vitamin -og mineraltilskud .

Mind-Body Medicine


Mind -body medicin er også undertiden benævnt holistisk medicin . Dens formål er at involvere sindet , kroppen og ånden i behandlingsprocessen .

Mind-organ eller holistisk medicin fortalere et hold tilgang til behandlingen. Teamet består af en konventionel læger eller sundhedspersonale, der er involveret i din behandling , og du . Med andre ord , bliver du behandlet som en person , der ikke patient A eller den person i rummet ned hallen med brystkræft .

Mange mennesker tror, at sind-krop eller holistisk medicin betyder, at du ikke kan modtage konventionel medicin eller behandlinger , såsom kemoterapi eller receptpligtig medicin . Det er ikke sandt , da disse ofte anvendes i forbindelse med den holistiske tilgang .

Mind-organ eller holistisk medicin går ind for og tilskynde din deltagelse i støttegrupper , og i begyndelsen eller fortsætte nogen religiøs praksis eller meditationsteknikker kan du finder vigtige.

Desuden kan nogle holistiske læger gå så langt som at kigge ind i dit personlige liv , såsom hvor godt du er , eller hvis du vil være i stand til at drage omsorg for dig selv , og familie eller pårørende støtte og tilgængelighed . På denne måde kan de være sikre på, at stress ikke bliver en negativ faktor i din behandling protokol .

ingen medicin eller behandling


Besluttende ikke at tage nogen form for medicin eller deltage i nogen form for behandling er lige så meget en option som noget andet . Og det er en , der nogle mennesker med metastatisk brystkræft vælge .

Men kun du kan og bør gøre denne beslutning . Et familiemedlem bør ikke gøre det for dig , medmindre en eller anden grund du er ude af stand til at gøre beslutningen , og har forladt specifikke instrukser for ham eller hende til at gøre det .

Det skal ikke engang være foreslået af en sundhedspleje praktiserende læge , indtil eller medmindre du har opdraget forslaget , eller efter alle andre muligheder er mindst blevet forsøgt .

Ernæringsmæssige Support

Det er ikke blevet påvist, at bestemte fødevarer eller urtekosttilskud vil forebygge eller helbrede brystkræft , men gør visse fødevarer bidrage til at øge immunforsvaret , tilføje antioxidanter til kroppen og hjælpe med at kontrollere kvalme , rødmen og andre milde bivirkninger af metastatisk kræft behandlinger .

Visse naturlægemidler kosttilskud vil ophæve virkningen af kemoterapi eller andre konventionelle behandlinger , så du skal advare sundhedspleje team af eventuelle tillæg , du kan tage . Også holde dem lagt på noget du ændre i din kost eller kostvaner .

Surgery Kun

under operation for at fjerne metastatisk brystkræft eller så meget af det som muligt , hvorfra den har spredt sig , så vælger ikke at gennemgå yderligere behandling er en beslutning , at nogle mennesker gør . Igen, skal det være en personlig beslutning , som dig, og ingen anden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------