Position: sygdoms > 5 >

alternative operation for brystkræft

   Udtrykket alternative kirurgi : enhver form for kirurgi , som ikke indebærer fjernelse af hele brystet og brystvæv . Der findes forskellige former for alternative operation , som du kan have for brystkræft . Hvoraf den ene er det rigtige for dig , afhænger af en række faktorer , herunder størrelsen af tumoren , hvor det er placeret, og hvis kræften har spredt sig .

Du kan diskutere dette med din onkologiske team , som vil omfatte den kirurg, der rent faktisk vil fjerne brystet og kræft område eller områder, plastikkirurg , og onkolog , som vil være ansvarlig for din samlede pleje .

lumpectomy


En lumpectomy er en alternativ form for brystkræft kirurgi, som omfatter fjernelse af svulsten eller masse kun samt en lille del af omkringliggende raske væv . Læger henviser til at fjerne det sunde væv som at få ned til en god indtjening . En lumpectomy kræver lidt , om nogen, rekonstruktionskirurgi . Hvis nogen er nødvendig, er det normalt i form af en hud graft .

Delvis Mastektomi


Delvis mastektomi er en temmelig almindelig form for alternativ kirurgi . Kirurgen fjerner kun den del af brystet , hvor tumor eller masse er beliggende, og igen , bliver ned til en god indtjening . Det lyder meget ligner en lumpektomi , men i en delvis mastektomi , vil mindst halvdelen af brystet skal fjernes. Dette vil kræve en vis genopbygning operation , så din plastik kirurg vil blive inddraget i denne del af operationen .

Quadrantectomy


En quadrantectomy er fjernelsen af en fjerdedel af brystet området . Tegn en imaginær kryds fra toppen af brystet til bunden , og derefter fra side til side , med brystvorten være i dødpunkt . De fire sektioner , korset danner , er kvadranter . I quadrantectomy , vil hele afsnittet , hvor tumoren eller masse er beliggende blive fjernet . Din plastik kirurg vil derefter udføre rekonstruktiv kirurgi for at genopbygge og omforme det område af brystet .

Segmentoplysninger Mastektomi

I segmentoplysninger mastektomi , er svulsten eller masse fjernet . Hertil kommer , er nogle af de brystvæv , der er placeret rundt om tumor eller masse samt foret over brystet muskler, der er placeret under tumor eller masse fjernet . Endnu en gang vil rekonstruktionskirurgi være nødvendig. Tilbagebetalingsperioden for denne type operation kan være en smule længere end det andet bryst-besparende kirurgi tidligere er nævnt.

Nippel -besparende Mastektomi

Hvis du er en kandidat til en brystvorte skåne mastektomi , vil du holde din oprindelige brystvorte og areola , det mørke område omkring brystvorten . Snittet vil blive lavet omkring areola .

Under proceduren er brystvorten og areola helt fjernet fra brystet . De er skrabes rene for alle brystvæv , og en prøve af dette væv vil blive sendt til patologi . Hvis nogen kræftceller findes i prøven , vil brystvorten og areola ikke benyttes igen . Hvis den patologi rapporten er klar , så brystvorten og areola er reattached tilbage på brystet.

Sensation til brystvorten og nippel område vil gå tabt som følge af fjernelse og udskiftning proces . Hertil kommer , kan formen af brystvorten ændres .

Subkutan mastektomi

Subkutan mastektomi er en hud-besparende kirurgi udføres gennem et snit i henhold til dit bryst . Huden, areola og nippel er tilbage intakt . Også , fordi snittet for denne operation er foretaget i henhold til dit bryst , kan rekonstruktionskirurgi udføres uden at efterlade synlige ar .

Flere brystvæv er efterladt i en subkutan mastektomi så ville være , hvis en enkelt eller modificeret radikal mastektomi blev udført . På grund af dette , er det muligt , at den eneste måde, du vil blive betragtet som en kandidat til denne type kirurgi er hvis du skal have profylaktisk mastectomies .

Profylaktisk mastectomies udføres , når der ikke er bevis for kræft i brystet , men på grund af familiens historie , har en kvinde anmodet denne procedure . Mange kvinder vælger at få det gjort , så hvis du har en stærk familie historie , kan du seriøst overveje dette som en forebyggende løsning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------