Position: sygdoms > 5 >

behandlinger for ulmer myelomatose

   Ulmer myelom er en type kræft , hvor plasmaceller i knoglemarven producerer for meget af en bestemt type protein . Selv patienter med ulmende myelom sjældent oplever symptomer , bør betingelsen skal overvåges , fordi det kan udvikle sig til en mere alvorlig form af tilstanden , som f. eks myelomatose . Læger generelt diagnosticere ulmende myelom , når de registrerer det gennem en blodprøve for noget uafhængige

Tidlige symptomer og behandling


Da ulmende myelom sjældent har symptomer , kan det være svært at opdage . Dog kan nogle patienter , som lider af ulmende myelom opleve milde anæmi eller knogle læsioner . Så lægerne kan arbejde med patienterne at behandle disse forhold , men den vigtigste form for behandling på et tidligt tidspunkt er bare at observere patienten regelmæssigt og se efter tegn , at sygdommen skrider frem , eller ændrer i en anden form for kræft .
Behandling af ulmende myelom patienter generelt drejer sig om styring enhver smerte, de kan opleve såvel som forsøger at forhindre yderligere spredning af sygdommen .

medicinske behandlinger


Læger kan bruge kemoterapi til behandling af ulmende myelom , især hvis det skrider ind myelomatose . De kan også bruge strålebehandling til at målrette de inficerede plasmaceller .
Læger kan også ordinere oral medicin , såsom kortikosteroider . Disse medikamenter arbejde i lave doser til at behandle myelom symptomer . Læger kan også give myelom andre oral medicin til at dræbe kræftceller eller blokere for yderligere kræft celle produktion .
For ulmende myelom , som ikke har nået i myelomatose , kan læger bruger bisfosfonater, der er en række medikamenter til formål at forhindre knogle tab .
I nogle tilfælde kan læger anbefaler stamcelletransplantation for myelomatose patienter . I denne procedure , indsamle læger stamceller fra blodet eller knoglemarv , og derefter bruge kemoterapi og stamceller til at erstatte den inficerede knoglemarven plasmaceller .

Livsstil og Home Retsmidler


Kom masser af motion og fysisk aktivitet kan hjælpe med at styre ulmende myeloma symptomer . Øvelse hjælper med at bevare knogle sundhed , hvilket er vigtigt at forhindre yderligere spredning af denne sygdom , og kæmper for at undgå eventuelle relaterede infektioner . Du kan få brug smertebehandling med henblik på at kunne udøve , men din læge kan hjælpe dig med at finde en måde at arbejde fysisk aktivitet ind i din dag .
drikke masser af væske er også vigtig i forvaltningen myeloma . Da myelomatose kan forårsage overskydende proteiner til at blive vist i din urin , opholder sig hydreret hjælper med at skylle ud disse proteiner og forebygge nyreskade som følge af sygdommen . Alle ulmer myelom patienter bør forsøge at drikke mindst halvdelen af deres kropsvægt i ounces vand om dagen ( så for eksempel skal en 200- lb personen drikke 100 ounce vand om dagen ) .
Fastholdelse af en sund kost hjælper også at holde din krop som sund , som det kan være , som du skal bruge i din kamp med kræft . Spise sundt betyder, at din krop er på sit bedste for at bekæmpe myelom symptomer og forebygge yderligere komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------