Position: sygdoms > 5 >

diagnostiske teknikker til at identificere næsegrus kræft

   Når diagnosen tidligt , prostatakræft prognose giver håb om behandling og helbredelse . I dag er flere metoder, som anvendes til at identificere ændringer i prostata , en mandlig kirtel placeret lige over den mandlige blæren . The American Cancer Society , at bag lungekræft , hævder prostatakræft liv flere mænd og hjemsøger næsten en ud af hver seks mænd . Dødeligheden er steget med øget bevidsthed om betydningen af prostata screeninger og tidlig diagnose

DRE


DRE står for digital rektal eksamen , stadig et af de mest almindelige metoder til påvisning af eventuelle ændringer i den mandlige prostata . Ligger lige over den mandlige blæren og direkte foran endetarmen , kan den bageste del af prostata manuelt mærkes ved at indsætte en behandsket finger i rektum fra en mandlig patient . En normal , sund prostata er blød og bøjelig , mens syge -og kræftsygdomme prostata væv kan være hårdt og fast .

TRUS


TRUS står for transrektal ultralyd , en diagnostisk billeddannelse scanning, der måler størrelsen af en prostata og kan afsløre tumorer eller ændringer i størrelse . En sonde , der udsender ultralyd impulser er manuelt indsættes i endetarmen . Billederne er derefter projiceret op på en skærm eller en skærm , at en læge kan se på med henblik på undersøgelse af prostata og omegn væv .

PSA


PSA står for prostata-specifikt antigen . Dette antigen er almindeligt forekommende hos mænd , hvor den normale niveau ligger mellem 4 eller lavere ng /ml , eller nanogram per milliliter . Lidt forhøjede niveauer af antigenet kan variere mellem 4 og 10 , mens let forhøjede kan svinge mellem 10 og 20 . En meget forhøjet niveau af PSA , groft , at mellem 20 og 35 ofte angiver anden form for kræft vækst , selv om en biopsi vil blive udført for at afgøre sådanne bekymringer . Mænd bør også være opmærksom på, at PSA niveauer naturligt øges ved alder , så tackle betænkeligheder vedrørende numre med din familie behandleren .

Biopsi

En biopsi er den proces , hvorigennem et lille udsnit eller afsnit af tvivlsom væv kan tages fra prostata til mikroskopisk undersøgelse for at fastslå tilstedeværelsen af kræftceller .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------