Position: sygdoms > 5 >

er acai bær saft nyttigt for kræftpatienter ?

   Indtil for ganske nylig , var acai bær , som er noget af en krydsning mellem en blåbær og en drue , ikke en populær frugt udenfor Brasilien . Det var ikke tilgængelig i USA og næsten ukendt for amerikanere . Men de sundhedsmæssige fordele ved denne brasilianske bær er nu i søgelyset , og forbruget af acai , især i saft form , vinder popularitet . En af de påståede fordele ved acai er dens evne til at bekæmpe kræft . Men er der nogen sandhed i denne påstand

Antioxidanter i forebyggelse af kræft


Det er blevet postuleret , at fødevarer rige på antioxidanter (som oftest findes i frugt og grøntsager , og omfatter de næringsstoffer beta-caroten , lutein , lycopen , og vitaminerne A , C og E , blandt andet ) er i stand til at bekæmpe kræft . Antioxidanter beskytter celler bliver beskadiget ved at stabilisere molekyler , der kan fremkalde kræft . Hvordan eller hvorfor antioxidanter udføre denne funktion er fortsat uklart og er stadig at blive undersøgt af videnskabsfolk .

Antioxidanter i Acai bær


Acai bær indeholder en betydelig mængde antioxidanter , endnu større i kvantitet end i vindruer eller blåbær . Så hvis du antager , at antioxidanter mod kræft , ville forbruge acai bær ser ud til at arbejde mod sygdommen .

Clinical Trial Resultater


Storstilet kliniske forsøg har givet blandede resultater . Fordi forskerne har først for nylig fokus på antioxidanter som en kræft fighter , har der ikke været nok kliniske forsøg for at bekræfte, at indtagelse af acai bær eller saft kan medvirke til at formindske sygdommen .

Selling Acai til den offentlige

I mellemtiden har mange virksomheder besluttet at drage fordel af den indledende laboratorieundersøgelser af acai , og sælge den brasilianske bær i forskellige former, fra acai juice til acai piller . De ting at huske på er, at disse selskaber ikke har nogen afgørende oplysninger om, hvorvidt man ikke indtager acai er effektiv mod kræft . I sidste ende hviler beslutningen med dig : Hvis du allerede indtager antioxidant-rige fødevarer som en metode til at bekæmpe eller forhindre kræft , du kunne , teoretisk , tilføje acai til listen . Men ved, at der ikke er nogen beviser for acai være en mirakelkur mod kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------