Position: sygdoms > 5 >

hudkræft naturlige behandlinger

   Hudkræft er normalt forårsaget af for meget sol . Det påvirker mange voksne i hele verden og er forårsaget af mange års udsættelse forud for dannelsen af kræft . Mange patienter , der lider af hudkræft normalt tilbydes et par forskellige behandlingsmuligheder, men mange ved ikke, at der også er en naturlig urtemedicin rådighed .

Hoxsey Terapi

Den aktuelle hudkræft behandling kendt som hoxsey behandling indebærer en intens blanding af zink , Bloodroot og antimon pasta . Den aktuelle salve , at denne blanding skaber har været ildeset i hele dets historie af FDA , som hævder , at der ikke har været krediteret tilfælde , hvor behandlingen faktisk har tjent som en kur mod hudkræft . Det bliver brugt i vid udstrækning på det biomedicinske center i Tijuana , Mexico , hvor behandlingen vil koste dig mellem $ 3. 900 og $ 5. 100 . Denne pris inkluderer ikke den anbefalede slankekure poster og kosttilskud er nødvendige til korrekt at gå igennem med hoxsey behandling .

Hoxsey Anbefalinger

En del af behandlingen kræver, at du også tage en drink blanding af lakrids , burre rod , rødkløver berberis , Cascara , stillingia rod , stikkende aske bark , kaliumiodid og havtorn bark . Sammen med denne tonic , er det påkrævet , at du bruger en antiseptisk vask for at sikre det berørte område forbliver rent . Afføringsmidler anbefales også som de vil holde dit system konsekvent smørkærning og rengøring selv ud . Du kan også blive bedt om at undgå fødevarer som tomater , alkohol , salt , sukker og hvidt mel .

Hoxsey Side Effects

Den aktuelle salve er i sig selv , en meget slidende salve , der kan brænde eller ar i huden . Blandingen af alle kosttilskud og tonics kan forårsage uønskede effekter som kvalme , diarré , angstanfald , hjerte blokke og rysten. Hvis nogen af disse begynder at forekomme , skal du kontakte din handler læge for yderligere henstillinger, han måtte have .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------