Position: sygdoms > 5 >

hvad er de behandlinger af fremskreden lungekræft ?

   Fremskreden lungekræft henvist til trin IV lungekræft, som har spredt sig ud i lungerne eller spredt til andre dele af kroppen . Fordi fremskreden lungekræft generelt ikke kan helbredes , behandlinger fokuserer på smertebehandling og lindring symptomer og forlængelse af levetiden

Kemoterapi


Kemoterapi anbefales normalt for de fleste patienter med stadium IV lungekræft . Kemoterapi kan hjælpe bremse væksten af kræft i både lunger og på de steder, metastaser . Bevacizumab , med et varemærke af Avastin , og cetuximab , med navnet Erbitux , er to kemoterapi narkotika almindeligvis anvendes i behandling af patienter med fremskreden lungekræft , selv om bevacizumab ikke kan bruges på patienter, der har en tendens til voldsom blødning . Andre stoffer kan anvendes eller en kombination af forskellige kemoterapeutiske stoffer , afhængig af hvor godt en patient reagerer på medicinsk behandling.

Stråling


Stråling er også nyttig på at dræbe kræftcellerne . Stråling benyttes typisk til patienter, der ikke er i stand til at modstå kemoterapi eller som ikke reagerer på kemoterapi . Hertil kommer , hvor der i sjældne tilfælde metastaser er begrænset til ét sted uden for lungerne ( normalt i hjernen ) , kan stråling faktisk være i stand til at behandle stadium IV lungekræft ved at fjerne kræftceller fra det sted, metastaser . En proces med stereotaktisk stråling , som bruger en Gamma Knife til at administrere stråling til kræftceller i hjernen , der normalt bruges i disse situationer .

Behandling Metastaser


Afhængig af den specifikke hjemmeside metastaser , kan behandlinger administreres , som er konstrueret til at administrere og løse de særlige symptomer forbundet med tilstedeværelsen af kræft på dette site . For eksempel kan kræft, som har spredt sig til leveren skal behandles med cyrosurgery , som fryser kræftceller. Kræft i knoglen kan behandles med bisophosphates , som medvirker til at forhindre knogle henfald . Smertestillende medicin , enten non-steroide anti-inflammatorisk smertestillende medicin eller smertestillende medicin stammer fra opiater , kan også blive ordineret til behandling af smerter og øge livskvaliteten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------