Position: sygdoms > 5 >

hvordan man bruger juice til forebyggelse af kræft

  Ifølge National Cancer Institute , er cirka 450. 000 amerikanere diagnosticeret med en form for kræft hvert år . Selvom dette tal ser ud til at langsomt blive slippe tak til tidlig påvisning og oplysningskampagner , er det stadig vigtigt at leve en livsstil, som hjælper med at forhindre eller sænke dine chancer for at udvikle denne dødelige sygdom . En af de nemmeste måder, du kan starte din vej til forebyggelse gennem noget du sikkert gør hver dag-drik juice

Du skal bruge: .
Juicer
Diverse frugter og grøntsager .


1 .

Lav din egen saft derhjemme med en saftpresser . Du kan blive fristet til bare købe juice i butikken . Men ved at saftpresning din egen saft derhjemme , kan du få flere næringsstoffer , samt spare penge i det lange løb . Ikke kun det , men din juice vil have en meget friskere smag , og vil ikke have den ekstra konserveringsmidler og andre kemiske stoffer , der ofte findes i store- købte frugtsaft .
2 .
Drikke frugtsaft høj i carotenoider. Carotenoider er en vigtig ingrediens i de fleste orange frugter og grøntsager ( især gulerødder ) , der giver frugt eller grøntsag sin farve, samt arbejde i din krop som en potentiel blokker for kræft , især lungekræft . Tilføjelse af en gulerod til dine foretrukne saftpresser løgnehistorie om morgenen vil sikre , at du får masser af disse magtfulde kræft krigere i din kost .
3 .
Drikke juice med lycopen . Lycopen er en kraftig antioxidant , som har vist en vis løfte i forebyggelsen prostata cancer . For at få denne kræft fighter i din kost , drikke tomatsaft . Butikken-købte sort , samt hjemmelavet tomat juice , giver samme beløb af lycopen til din kost . Lycopen kan også findes i jordbær og vandmelon .

4 .
Drikke juice , som står højt i fiber . En mangel på fiber er en af de største bidragydere til tarm kræft i både mænd og kvinder . Fiber er en vigtig del af din kost , når det kommer til dit fordøjelsessystem . Fiber hjælper med at holde din krop regelmæssigt og hjælper med at rydde ud overskydende affald i dit fordøjelsessystem spor . Dette giver cellerne i dit fordøjelsessystem spor at forblive sunde , hvilket igen hjælper menighed af den celle fejl , der forårsager kræft . Brug af rå frugt eller grøntsag i din saftpresser med en stor mængde uopløselige fibre ( som æbler og gulerødder ) vil øge fiber i din kost .
5 .
Go økologisk . Når du vælger frugter eller grøntsager til juice derhjemme , kigge efter økologiske produkter . Økologiske produkter er normalt helt pesticidfri , hvilket er vigtigt , når du forsøger at forebygge kræft . De sundhedsmæssige effekter af pesticider er endnu ikke færdigbehandlet , men det er bedre at fejl på den sikre side , når det kommer til dit helbred .

gode råd og advarsler • Mix en bred vifte af frugt og grøntsager i din saftpresser . Dette vil give dig en bred vifte af næringsstoffer , og det vil også give nye og interessante smagsvarianter til din kost .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------