Position: sygdoms > 5 >

hvordan man får det bedste prostata biopsi diagnosen

   I kampen mod prostatakræft intet er vigtigere end tidlig opsporing . Mange patienter er så bange for om hørelse dårlige nyhed , at de ikke forhøre sig om det sted, hvor deres biopsi vil blive diagnosticeret . ? Er alle diagnose samme

Du skal bruge:
Spørg din læge , hvor din prostata biopsier blive diagnosticeret
. .
Er din forsikring gør du sender din biopsier til en bestemt laboratorium ? .1 .
Spørg din urolog for at sende din biopsier til en " fællesskab uddannet uro-patolog " og helst til et laboratorium , der er specialiseret i urologiske patologi , er der flere rundt om i landet .
2 .
Hvis din forsikring gør din urolog sende din biopsier til en stor generel laboratorium eller et hospital laboratorium bede lægen om at skrive på lab anmodning " for at blive diagnosticeret af en uddannet fællesskab uropathologist kun "
3 .

Hvis alle mislykkes, og dit biopsier få diagnosticeret ved en generel patolog excercize din ret til second opinion ( hvis din biopsier er maligne det er også en god idé at få en second opinion ) . Spørg din urolog at anmode laboratoriet om at sende din dias til et stipendium uddannet uro-patolog .
4 .
For dem med en ekstra $ 500 + du kunne gøre en ekstra DNA-test for at sikre, at de ikke har gjort en blanding op i laboratoriet og gav dig en andens diagnose . Selv om dette er yderst sjældent , især i USA , bør det overvejes , hvis behandlingen er radikal prostatektomi . I denne proces , som kan udføres på John Hopkins universitet de matcher DNA fra en spænde podepind til vævet på maligne dias . Det kan være over-kill , men så er fjernelse af prostata .
5 .

Held og lykke og god nyhed !

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------