Position: sygdoms > 5 >

hvordan man forebygger lymfom

   Lymfom er en sygdom i lymfesystemet i kroppen . Lymfesystemet er ansvarlig for hvide blodlegemer , samt for at hjælpe transport essentielle næringsstoffer i hele kroppen . Ifølge den leukæmi og lymfom Society , ca 74. 340 amerikanere er diagnosticeret med lymfom hvert år
1 .
dyrke sikker sex . En af de førende risikofaktorer for lymfekræft er seksuelt overførte sygdomme , såsom HIV /AIDS , at kompromittere immunforsvaret og efterlader en person mere udsat for en lymfeknuder kræft som lymfom .
2 .

Behandl infektioner ordentligt . Langsigtet infektioner kan også øge risikoen for at udvikle lymfom . Infektioner tvinge kroppen til stadighed gøre hvide blodlegemer til at bekæmpe infektionen . Jo flere hvide blodlegemer i kroppen gør , jo større chance , at en af cellerne vil ikke fungere og blive til kræft .

3 .
Stop rygning . Cigaretter samt cigarer indeholder et væld af kræftfremkaldende stoffer , at når indtaget , drastisk øge din risiko for at udvikle kræft . Dette omfatter at hæve din risiko for lymfom .
4 .
Undgå unødvendig stråling . Udsættelse for stråling er også en almindelig årsag til lymfom . De, der har været i nærheden af nukleare ulykker , eller dem, der har været igennem strålebehandling er i høj risiko for at udvikle lymfom .
5 .

Undgå kontakt med rensebenzin . Benzen er et fælles kemiske fundet i narkotika at gøre , plast og farvestoffer , og er også et kendt kræftfremkaldende stof . Benzen eksponering er blevet drastisk reduceret på grund af sin fjernelse som tilsætningsstof i kommercielle benzin , men kan stadig findes i mange andre produkter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------