Position: sygdoms > 5 >

hvordan man op med at ryge hurtig

  Ligegyldigt hvor længe du har røget det vil være vanskeligt at holde op . Rygning er vanedannende og beroligende for de fleste mennesker , men det er yderst skadeligt for dit helbred og selv de mennesker omkring dig . Ikke blot vil sætte en stopper for rygning være til gavn for dig selv , men det vil også gøre din elskede meget gladere for at vide, at de vil have dig så længe som muligt

Du skal bruge: .
Bestemmelse
. Viljestyrke .


1 .

træffe beslutning om at stoppe med at ryge og vide, hvorfor du vil. Ved, at det bliver en lang og hård vej , men hvis du holder dig til det du vil være meget belønnet .
2 .
Kold tyrker er normalt urealistisk og umuligt for de fleste rygere . Skære ned på antallet af cigaretter du ryger om dagen , og gradvist få lavere og lavere , indtil du til sidst ikke længere tillade sig nogen cigaretter . Smide væk eller give væk dine askebægre og de fleste af dine lightere . Tilbagekøb kan være ubærligt , vil du blive irritabel , men disse varer ikke evigt , i sidste ende din krop vil blive brugt til at der ikke har nikotin og vil stoppe straffe dig for at skære det ud .
3 .
afledningsmanøvrer i alligevel, du kan . Motion , skrivning, læsning . Børst dine tænder , når du vil have en cigaret , tygge tyggegummi til at opfylde mundtlige optagelser . Leve et sundere liv og forsøge ikke at spise for meget . Lad ikke dig selv ryge ! Det er noget , du ønsker , og du skal holde sig til det , hvis du ønsker at se det nås.

gode råd og advarsler


 • Der er mange produkter, som du også kan forsøge at supplere din holde op . De arbejder for nogle , men de er ikke helt nødvendigt , kan du gøre det ved dig selv , hvis du har nok viljestyrke .
 • Du kan smutte op en gang imellem , men lad ikke en tilfældig cigaret bliver til fem . Prøv ikke at lade dette ske ofte .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------