Position: sygdoms > 5 >

hvordan man skal behandle kræft : prostata behandlingsmuligheder i hjemmet

   Prostatakræft er den femte mest dødelige form for kræft i dag kostede over 28. 000 mand årligt . Det interessante er dog, at denne svulst er meget langsom vækst og kommer ofte med ringe eller ingen symptomer i år ad gangen og tidlig om behandlingen ofte medfører bivirkninger værre end kræft . Prostata behandling bør nøje analyseres og behandles af din læge, men du som patient har stadig en vis magt over dette tumor i de tidlige stadier . Denne guide vil vise dig nogle grundlæggende behandlingsmuligheder i hjemmet til at overveje i tillæg til lægens retning .
1 .
Vent og se . Medmindre du er betydeligt skred frem, og i en sen fase af sygdommen vil lægen sandsynligvis ordinere den "vent og se "-strategi . Fordi prostatakræft er langsom vækst dette kunne være bedre for dig i det lange løb . Forskning har endda vist , at 2 af 3 tidlige stadie patienter fortsætte kampen ud kræft med ingen behandling efter fire år.
2 .
Spis flere korsblomstrede grøntsager som blomkål , broccoli , og Bruxelles spirer , da disse grøntsager har vist sig at reducere risikoen for aggressiv prostatakræft , som metastaserer med op til 50 procent . Under dit " vent og se " periode disse grøntsager kan begrænse omfanget af din tumor .

3 .
Ligesom daglig aspirin kan hjælpe med dit hjerte det kan også hjælpe med din forstørret prostata ved at reducere vandladningsproblemer . Aspirin har også været tæt forbundet med konsekvent lavere PSA score så lægemiddel kan hjælpe stav forværring prostatakræft . Tjek med din læge og se om det er en mulig derhjemme terapi, der er sikkert for dig .
4 .
Skær ned på dit daglige multivitaminer . Kliniske resultater har vist, at det at tage mere end en multivitaminpille hver dag er forbundet med en 100 procent stigning i risikoen for dødsfald . Dette er naturligvis ikke gælde for de personer, der ikke over-svælger i multivitaminer .
5 .

sidst Deres læge vil vejlede dig om den bedste løbet af medicinske behandlingsmuligheder, herunder kirurgi , stråling eller hormonbehandling . Hvert tilfælde hvis forskellig måde vil din læge foretage opkaldet fra her .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------