Position: sygdoms > 5 >

kur for lungehindekræft lungekræft

   Mesotheliom er en sjælden form for kræft , der kan manifestere først i lunger, hjerte eller foring af maven . Sygdommen kan udvikle sig hurtigt , breder sig i hele kroppen i et alarmerende tempo . Det er ikke ualmindeligt, at patienter til at bukke under for sygdommen i løbet af nogle måneder efter at være blevet diagnosticeret . Ingen kur findes for sygdommen , men der er flere former for behandlingsmuligheder til rådighed, der kan forlænge livet for patienten og dræbe kræftcellerne . Der er dog altid nogle mulighed for, at sygdommen , en gang i remission , kan gentage sig .

Receptpligtig medicin


De hyppigst ordinerede lægemiddel til behandling af lungehindekræft er et stof, kendt som Alimta . Også kendt som pemetrexed , er det stof , der fremstilles af Eli Lilly Pharmaceuticals . Lægemidlet anvendes til behandling af pleural mesotheliom og visse former for lungekræft .

kirurgiske metoder


Nogle patienter vælger at have foretaget en operation for at beskæftige sig med lungehindekræft . Kirurgiske muligheder der findes for at få fjernet tumorer , og i nogle tilfælde kan en hel lunge fjernes (kendt som en pleurectomy og afskalning ) . Bred lokal excision er en kirurgisk løsning , som består i at fjerne den kræft væv , samt nogle af de sunde væv omkring det sted, hvor excision . Extrapleural pneumonectomy er en anden kirurgisk teknik, der indebærer fjernelse af en hel lunge , og en del af foring af brystet og hjertesækken , pleurodesis er en teknik, der bruges til at skabe et ar , der kan hjælpe dræne overskydende væske fra lungerne .

kemoterapi og strålebehandling


Traditionelle kemoterapi og strålebehandling behandlinger anvendes eksternt til at behandle lungehindekræft så godt. Desuden er det indre behandlinger også udnyttes, såsom at placere et radioaktivt stof i ledninger , nåle eller katetre . Kemoterapi kan optages gennem injektioner i blodbanen , rygsøjlen , legemshulhed eller organer .

eksperimentelle behandlinger og ny teknikker

Kom involveret med et klinisk forsøg kan være en risikabel , men givende måde at få adgang til forkant mesotheliom behandlinger . En sådan behandlingsmetode øjeblikket forsket er en anti-angiogenese stof , som Avastin , som virker ved at afskære forsyningen af blod til det ramte område , hvilket forhindrer nye blodkar dannes ved forgrener sig ud fra eksisterende . Ny forskning fra Finland tyder også på , at en anden måde at bekæmpe mesotheliom kan være at målrette vedhæftning receptorer af kræftceller . Ifølge mesotheliomaweb. org , opdagede en nylig undersøgelse , "at kræftcellerne bruger deres vedhæftning faktorer til at bevæge hele kroppen . Med tiden , giver denne proces cellerne evnen til at flytte til andre dele af kroppen og skabe metastaseret kræft i andre væv . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------