Position: sygdoms > 5 >

mesotheliom rådgivning

   Hvis du har været diagnosticeret med lungehindekræft , mere end sandsynligt , du er bange og har mange spørgsmål . Det er vigtigt at gøre forskning , rådføre sig med din læge , og forstå alle dine muligheder. Selv om der ikke er nogen kur for lungehindekræft , er der et væld af behandlingsmuligheder til at overveje

opsøge en kvalificeret læge


Når du er blevet diagnosticeret , sørg for at din læge er en person , der har erfaring med at behandle lungehindekræft patienter . Hvis din primære sundhedstjeneste læge ikke har denne erfaring , opsøge en kvalificeret læge . Mesotheliom er en sjælden form for kræft , så der er relativt få læger , der specialiserer sig i lungehindekræft behandling . Se afsnittet Ressourcer til en liste over anerkendte lungehindekræft læger er baseret i USA.

Forståelse af dine behandlingsmuligheder


Afhængig af hvilken type lungehindekræft , som du har fået stillet diagnosen , og hvor hurtigt sygdommen skrider frem , er der er mange forskellige behandlingsmuligheder til at overveje . Receptpligtig medicin som Alimta og Avastin kan hjælpe nogle patienter . Alimta anvendes til patienter med pleura mesotheliom , Avastin bruges til at holde blod fra en udvidelse af tumorer og kræft væv . Forskellige kirurgiske muligheder er til rådighed, som er forskellige metoder til kemoterapi og strålebehandling . Emerging forskning tyder på , at det i fremtiden , behandling af sygdommen ved at hæmme evne til vedhæftning metoden af kræftcellerne kan være muligt . Kliniske forsøg er også en mulighed for nogle patienter.

at lære mere om Mesotheliom


Ny behandlingsmuligheder , forskning og kliniske forsøg der sker med få måneders mellemrum , og det er vigtigt at arbejde med din læge for at være på forkant med de nuværende behandlingsmuligheder. Der er forskellige hjemmesider og nyhedsbreve , der kan holde dig informeret om de seneste fremskridt i lungehindekræft forskning , samt grundlæggende oplysninger om sygdommen . Sådanne websteder omfatter mesotheliomacenter. org og maacenter. org .

Søger Retshjælp

Hvis du blev syg , er det sandsynligt at din lungehindekræft kan tilskrives udsættelse for asbest . Hvis du kan bevise udsat for asbest fandt sted på din arbejdsplads , hyre en advokat til at søge kompensation for at udligne din medicinske regninger . Du kan finde en advokat i din lokale Gule Sider . Hertil kommer , at en delvis liste over de virksomheder beskæftiger sig med lungehindekræft sager kan grundlægger af de ressourcer nedenfor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------