Position: sygdoms > 5 >

metastatisk brystkræft helbrede

   Metastatisk brystkræft er et fremskredent stadium af sygdommen , hvor kræftceller er ikke længere indeholdt i brystvævet . Det har nu spredt sig til andre områder af kroppen , ligesom lungerne , knoglerne , lever eller endda hjerne . Med udviklingen af de enkelte trin af brystkræft , bliver behandlingsmuligheder stadig mere begrænset , som det er tilfældet for metastatisk brystkræft . Selv om færre behandlinger er tilgængelige , behandlinger har stadig nogle af de mere almindelige metoder til pleje , såsom hormonbehandling , kemoterapi narkotika , stråling og endda kirurgi .

Du skal bruge: .
helbredsjournal

hormonbehandling


For metastatisk brystkræft , din første linje af behandlingen er ofte brug af en hormonbehandling . Med denne form for behandling , en række af syntetiske hormoner og /eller lægemidler administreres at blokere produktionen af visse hormoner og dermed ændre hormon niveauer i din krop . Dette kan langsom og endda standse progressionen af unormale celler . Nogle gange er hormonbehandling anvendes sammen med et monoklonalt antistof, der binder med kræftceller , stoppe metastaser og forbedre dine overlevelsesraten med denne fase af kræft .

Kemoterapi


Hvis hormonbehandling ikke giver de forventede resultater , kan din læge starte dig på et kursus af kemoterapi til enten dræbe de resterende cancerceller , skrumpe maligne tumorer eller som en ny linje af forsvar mod sygdommen . Meget gerne enhver form for kemoterapi , er en serie af anticancermedicin administreres i blodbanen til skade unormale celler til at stoppe dem fra at dividere . Mens kemoterapi almindeligt sker i samarbejde med hormonbehandling , især når der beskæftiger sig med metastatisk brystkræft , kan din læge vælge at starte dig på kemoterapi før andre behandlingsformer der bruges til behandling af sygdommen .

enzym terapi


I stedet for hormonbehandling og kemoterapi , kan det være nødvendigt at gå gennem enzym terapi . Tyrosinkinasehæmmere er de mest almindelige med denne fase af sygdommen , da de hindrer kommunikation og vækst i kræftceller knyttet til brystkræft . Dette er normalt kombineret med andre anticancer stoffer , som capecitabin og lapatinib , for at øge effektiviteten af kinase hæmmere .

strålebehandling

Hvis disse former for behandling ikke at behandle sygdommen , kan lægen henvende sig til palliativ formularer af behandling for at hjælpe med at lette symptomer af kræft, især smerte . Strålebehandling er en af de mere almindelige palliative behandlinger , hvor eksterne bjælker er målrettet på de berørte områder af kroppen til at reducere størrelsen af tumorer og mindske ubehagelige symptomer . Dette kan efterfølges af operation for at fjerne de resterende kræftceller . Selv om denne fremgangsmåde sjældent " kur " kræften , kan det gå en lang vej at forbedre livskvaliteten .

Clinical Trials

Herfra kan du finde dig selv en kandidat til et klinisk forsøg . Kliniske forsøg generelt kombinere nye og /eller langvarige behandlinger og procedurer , som kemoterapi , strålebehandling , hormon terapi og kirurgi , som kan bedre bekæmpe dette stadium af brystkræft . Som med enhver form for kliniske forsøg , foreligger behandlinger og procedurer varierer , så tal med din læge , hvis du er interesseret i at prøve denne form for behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------