Position: sygdoms > 5 >

naturlige helbredelsesmetoder for brystkræft : rød kløver

   Brug rødkløver til at behandle sygdom og sygdom er ikke nyt . Det har været brugt til at behandle sådanne ting som kighoste , forkølelse , influenza og andre luftvejssygdomme ved at løsne slim-og dermed gøre hoste mere produktive-og hudproblemer , herunder psoriasis eller eksem . Dens vanddrivende egenskaber , som gør det muligt at kroppen passere overskydende væske , var tænkt til at fungere som blod centrifuger . Dette vil igen , troede var at forbedre omsætning , som hjalp rense leveren

Hvad rødkløver er


Ved du hvad rødkløver er , og hvordan det er behandlet. Det er en vild plante; specifikt en flerårig urt . Flerårige betyder, at det kan leve længere end to år . Det kan bruges til dyrefoder , samt til medicinske formål . Anlægget har tre blade på sin stilk , som har en behåret udseende . Blomsten selv kan variere fra violet til dyb rød farve .

Når det bruges til medicinske eller ernæringsformål , er blomsterne plukket og tørret . De behandles derefter i flydende form , der kan så enten lægges til en anden væske eller placeres i kapsler . Eller de kan knuses , så de kan blive dyppet som en te eller tilsættes andre fødevarer , eller kombineret med andre ingredienser , der skal gøres til en pille .

Tilgængelighed


Find rødkløver , blomsten , voksende vilde i Europa og Asien . Den kan findes i enge med god jord dræning . Selv om det ikke indfødte til Nordamerika , det kan og gør vokse i USA.

Ingredienser og Handlinger


Forstå hvad der er i rødkløver og hvordan det virker . De aktive ingredienser er isoflavoner . Disse er kemikalier, der findes i visse planter , som har en virkning på din krop , der ligner til østrogen . Under laboratorieforhold , når de føres til kræftceller , der var i reagensglas var rød kløver vist sig at have den tilbøjelighed til at eventuelt at stoppe væksten af kræftceller eller endog dræbe dem . Yderligere er der forslag , der rødkløver kan hjælpe med at forhindre visse former for kræft i at opstå.

I februar 2004 var en artikel offentliggjort i Breast Cancer Research , der rapporterede om en forskningsundersøgelse indebærer anvendelse af isoflavoner hos kvinder med tæt brystvæv . Massefylden er bemærket , når en mammografi udføres , og det menes, at dette nogle gange kan være forårsaget af ændringer i brysterne , der førte fra svingende hormonal niveauer eller ved graviditet . På tidspunktet for rapporten , var forskerne stadig uklart , hvorfor dette sker

Tætte brystvæv-. sammen med fedt , som giver X-stråler eller andre former for radioaktivt materiale at passere uden modstand-. og bindevæv og væv , som danner en tynd , beskyttende lag , men ikke tillader X-stråler eller stråling at passere gennem har været fast besluttet på at have en ensartet forbindelse med en risiko for brystkræft

Start hormonsubstitutionsbehandling , eller HRT , medfører en stigning i bryst tæthed . Når HRT er stoppet , er der et fald i tæthed . Dette er også bemærket , når en kvinde tager en anti-østrogen medicin såsom tamoxifen .

På grund af dette , forskere foreslået, at brystkræft tæthed kan fungere som en biomarkør . En biomarkør er et molekyle af biologisk oprindelse-findes i blod eller andre kropsvæsker-eller i væv . Det kan signalere enten et normalt eller unormalt proces , samt tilstedeværelsen af en fysisk sygdom eller sygdom .

Den forskning Undersøgelsen viste, at give kvinder en isoflavon supplement , der var blevet fremstillet af rød kløver ikke øget mammografi bryst tæthed . Dette er især vigtigt, fordi isoflavoner opfører sig i kroppen næsten som østrogen

Med andre ord , idet rødkløver kosttilskud-. med tilladelse fra din læge-won't have den virkning, som østrogen gør i forårsager en stigning i tætte brystvæv . Dette kan forhindre dig i at få brystkræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------