Position: sygdoms > 5 >

symptomer på en kræftsvulst cyste på en lunge

   En cyste på lungen er i sidste ende en læsion eller knude , der er mindre end 3 cm i størrelse . Opdages ofte rent uheld , disse cyster er ikke altid kræft . De fleste af dem er faktisk viser sig at være godartet ( omkring 60 procent ) . Men når de er diagnosticeret som maligne , disse kræft cyster har en tendens til at vokse på et forholdsvis jævnt, overtager en stadigt stigende mængde af sunde lungevæv . Hvis du skulle udvikle en kræftsvulst cyste i dine lunger , kan du måske ikke udvikle nogen mærkbar symptomer .

Du skal bruge:
journal

Asymptomatisk


Når en kræftsvulst cyste er forholdsvis lille i størrelse , er det almindeligt at præsentere ingen symptomer på sygdom overhovedet . Dette skyldes i høj grad , hvilken virkning disse små læsioner har på din luftvejssygdomme helbred , aldrig at bremse eller påvirker funktionen af dine lunger . Det er ikke før cyste vokser i størrelse, eventuelle symptomer begynder at manifestere sig.

Hoste


Selv når cyste er lille , er det muligt at lide af en mindre hoste , der er fejlagtigt forbundet med en kiste kold . Denne hoste er sjældent produktiv , men det kan være lidt vedholdende i naturen , er vanskeligt at ryste . I nogle situationer kunne dette hoste ledsages af andre kold-lignende symptomer , såsom en let feber , muskelsmerter , træthed og periodisk hovedpine .

Hvæsen


Sammen med denne hoste , kan du begynde at lægge mærke til en lille hvæsen eller rasp , når du tager et åndedrag , især når kræft cyste har indsnævret luftvejene til lungerne . Dette kan bede dig om at rydde din hals oftere eller endda medføre, at nogle hæshed med din stemme .

Åndenød

Som kræft cyste vokser i størrelse , er det ikke ualmindeligt at opleve en åndenød , undertiden i så lidt som måned efter udviklingen af cyste . For nogle mennesker er dette åndenød eller windedness subtile ved første bemærkede mere i tider med fysisk anstrengelse . Men da cyste fortsætter med at vokse i størrelse , kan du begynde at opleve en mere udtalt respiratorisk problem , der forekommer selv i tider med hvile .

Smerter

Du kan også begynde at mærke tilstedeværelsen af smerte . Og meget gerne den åndenød , kan denne smerte begynde subtilt på først og derefter blevet langt mere udtalt i den progression af sygdommen . Normalt er denne smerte isoleret i brystet , men det kan diffus ud i andre områder af kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------