Position: sygdoms > 5 >

to vigtigste årsager til kræft

   Kræft er den næststørste dødsårsag i USA . Det begynder , når generne mutere og give cellerne til at vokse uden kontrol . Genmutationer kan være medfødt eller erhvervet . Erhvervede mutationer er forårsaget af gentagen eksponering for kræftfremkaldende stoffer som dem i cigaretter eller usunde fødevarer . To vigtigste årsager til kræft er rygning og aldring

Aging


Selvom alle uanset alder kan få kræft , at blive ældre er en af de største risikofaktorer . Aldring er delvist forårsaget af oxidanter , der kan skade DNA . Kræft , der betragtes som en aldrende sygdom , ofte starter med oxidanter , der er produceret gennem normale stofskifte . Antioxidanter som vitamin A og C minimere skader fra oxidanter , men de fleste mennesker ikke får nok næringsstoffer til at afværge kræft

Aldring og Ernæring


Aldring er ikke kun antallet af år , siden vi blev født . det er også hvor hurtigt de dele af vores krop slides . Vores kroppe alder dels fordi vi ikke får nok af de rigtige næringsstoffer . Vi spiser for meget fedt og ikke nok grøntsager , fibre , frugt og calcium . Ikke spiser fødevarer, der indeholder antioxidanter-som kan styrke immunforsvaret og bekæmpe sygdomme-kan føre til mange former for kræft . Dårlig kost er en af de største bidragydere til aldring , som er en af de to vigtigste kræftrisikoen .

Aldringen af mangel på fysisk aktivitet


Mangel på fysisk aktivitet får dig til alder og vægt. For lidt motion og overvægt øger risikoen for bryst-, tyktarms -, nyre , livmoder , esophageal og livmoderkræft . Overvægt gør din krop producere alt for mange hormoner , som forårsager kræft til at vokse . De fleste mennesker har en tendens til at sætte på ekstra vægt som de bliver ældre , og dem, der normalt ikke har meget aktive livsstil .

Rygning

Brug tobak er den mest forebygges årsag til kræft . Cigaretrøg har en enorm mængde af oxidanter . Mens de fleste mennesker kender rygning forårsager lungekræft , de ikke indser brug af tobak medfører en højere risiko for esophageal , mave , nyrer , blære , bugspytkirtel , livmoderhals , livmoder , hoved , hals og leverkræft så godt. Kræft , der starter i blod celler er mere sandsynlig hos rygere end hos ikke-rygere .

Overvejelser

Ifølge National Cancer Institute , lungekræft er den hyppigste årsag til kræftdødsfald i USA . Omkring 80 procent af kvinderne og 90 procent af mænd , der dør af lungekræft havde kræft , der blev forårsaget af rygning . En rapport fra Surgeon General viste , at tobaksrøg indeholder mere end 4. 000 kemiske stoffer , og mindst 43 af dem er kræftfremkaldende .

Research

Et maj 2008 artikel i " Science Daily " forklarer, hvordan forskere ved Oregon Health og Science University Cancer Institute studeret et protein , der normalt forhindrer kræft . Proteinet , FANCD2 bliver ineffektiv , når det udsættes for cigaretrøg . FANCD2 reparationer DNA-skader og forårsager død af fejlbehæftede celler , men rygning stopper produktionen af proteinet . Når din krop ikke producerer nok FANCD2 , den resulterende DNA-skader fører til kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------