Position: sygdoms > 5 >

Hvor meget koster en knoglemarvstransplantation koste ?

   En knogle-knoglemarvstransplantation er en meget bekostelig procedure, der er ikke altid helt dækket af forsikringsselskaberne , men generelt , er prisen gået ned , da proceduren er blevet mere almindeligt . Omkostningerne ved en knogle-knoglemarvstransplantation kan variere med flere tusinde dollars afhængigt af, hvor det finder sted, og den nøjagtige type transplantation , du modtager

Autolog Transplant


Prisen for en autolog transplantation kan variere fra $ 50. 000 til $ 100. 000. En transplantation er defineret som autolog når patienten tidligere donerer hendes individuelle stamceller , der er bevaret til en transplantation på et senere tidspunkt .

allogen Transplant


En allogen transplantation er generelt dyrere end de autologe metode , der koster alt fra $ 150. 000 til $ 200. 000. Når den person donere stamcellerne er en genetisk matchet familiemedlem , er det transplanterede benævnt allogen-relaterede . Når donor ikke er relateret til patientens det kaldes en allogen-uafhængig transplantation .

Syngeneic Transplant


I tilfælde, hvor den person, donerer stamceller er en identisk tvilling til patienten det kaldes en syngeneic transplantation . Det kan sammenlignes i pris med en allogen -relateret transplantation .

National Marrow Donor Program

Selv patienter , der har en sygeforsikring kan forvente at betale i det mindste nogle udgifter ud af lommen . Du ønsker måske at kontakte det nationale Marrow Donor Program for finansiel rådgivning . Organisationen hjælper patienter , der har specifikke spørgsmål om de omkostninger der er forbundet med en knogle-knoglemarvstransplantation og være i stand til at foreslå de finansielle støtte muligheder .

skaffe penge til at finansiere din Transplant

Fundraisere kan være en lukrativ og sjov måde at rejse penge til din knoglemarv transplantation . Sikre sig hjælp fra din familie og venner til at planlægge en sådan begivenhed .

Be-The- Match-Registry

Spørg din sundhedspleje udbyder eller transplantation specialist , hvis du kvaliteten af midler fra Be-The-Match Fonden Patient Assistant Program . Programmet tilbyder økonomisk støtte til patienter , som har lidt eller ingen forsikring til at betale for en knogle-trillebør transplantation .

efter transplantationen Udgifter

Der vil være ekstra udgifter til at overveje , når du komme ud af en knogle-knoglemarvstransplantation . Det kan tage seks måneder eller længere til fuldt ud at komme til hægterne. Nogle eller alle de tests, medicin og efterbehandling besøg hos lægen kan være omfattet af din forsikring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------